A kissé (?) kaotikus jelenlegi német forgalmirendszám-szisztéma helyett nem lenne jobb Németországnak egy ilyen rendszer?
Megszűnne a körzetalapúság, viszont a német forgalmi rendszámokon is megjelenne egy olyan rész (age identifier), mint amilyet a brit és az ír rendszámok is tartalmaznak ( [link] | [link] )
Pl. a 2025-ben német forgalmi engedélyt kapó járműveknek ilyen rendszámai lennének: AAA 00125 – ZZZ 99925
A 2026-ban forgalomba kerülőknek ilyen: AAA 00126 – ZZZ 99926
.
.
.
A 2100-ban forgalomba kerülőknek ilyen: AAA 00100 – ZZZ 99900
A kinézetük maradna a jelenlegi, annyi különbséggel, hogy mindegyiken az FE-Schrift keskenyített változata lenne:
Miért lenne kaotikus a német rendszer?
Tökéletesen jól müködik, semmi értelme nem lenne átcserélni az általad kitalált értelmetlen rendszerre.
Minek legyen bonyolultabb, ha egyszerü is lehet és ez az egyszerü tökéletesen megfelel mindenkinek?
#3: mi van?? Kivel tévesztesz össze?
#2: jelenleg ha vki elköltözik egy adott szövetségi tartományból egy másikba (azaz megváltozik az állandó lakcíme), akkor nem kell rendszámot cseréltetnie a járgányán?
"#2: jelenleg ha vki elköltözik egy adott szövetségi tartományból egy másikba (azaz megváltozik az állandó lakcíme), akkor nem kell rendszámot cseréltetnie a járgányán?"
Nem, nem kell cseréltetni, megtarthatja a korábbit. Én ezelött 6 évvel kölöztem egyik tartományból másikba, ma is az ottani rendszámom van, pedig közben még az autót is lecseréltem.
Well, so:
Mondotta a nagyokos párttag, hogy. "Mo belügyeibe ne szóljon bele senki!". Meghogy: "Több tiszteletet! Több tiszteletet!".
Na, akkor ez vonatkozzon fordítva is!
Mi a kénköves közünk van nekünk ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!