Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Pénteken mennék Győrből...

Pénteken mennék Győrből Miskolcra, Budapesten átmenjek vagy M0?

Figyelt kérdés
Kb. délben érném el Budapestet. Budapesten 25 éve voltam utoljára. Nekem M0 tűnik gyorsabbnak, de a híreket nézem állandóan be van dugulva plusz minden nap baleset van rajta. Gondolom Pest is be van dugulva de az mínusz 21 km lenne.
júl. 18. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal egyszerűbb, ha az M0-on mész. Nem sokkal gyorsabb, de nem is annyival hosszabb cserébe, mint átmenni az egész városon. Arra lett kitalálva az M0, hogy ne menjen át mindenki Budapesten, használd az autópályát szerintem.
júl. 18. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
M0 mindenkepp. A pentek nem a legjobb nap, de delben talan meg nem akkora para. A varos rosszabb.
júl. 18. 12:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig jobban jársz a nullással. Csak készülj fel, hogy ha nem mész közvetlenül a másik seggében a belsőben, akkor a nulláson sokkal nagyobb rá az esély, hogy jobbról amint tud beugrik eléd egy versenyző, aki mért körön van.
júl. 18. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Mi a fenének mennél át Budapesten? Szerinted minek épült az M0?
júl. 18. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
18%

Chill out. Jo frusztralt lehetsz. Miert kell ez a stilus? Jobban erzed magad tole?

júl. 18. 13:30
 6/7 A kérdező kommentje:

"Szerinted minek épült az M0?"

Nem érdekel minek épült, én csak a gyorsabb módon akarok átjutni.

júl. 18. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
47%
#6 google maps.
júl. 18. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!