Pénteken mennék Győrből Miskolcra, Budapesten átmenjek vagy M0?
Figyelt kérdés
Kb. délben érném el Budapestet. Budapesten 25 éve voltam utoljára. Nekem M0 tűnik gyorsabbnak, de a híreket nézem állandóan be van dugulva plusz minden nap baleset van rajta. Gondolom Pest is be van dugulva de az mínusz 21 km lenne.júl. 18. 12:00
1/7 anonim válasza:
Szerintem sokkal egyszerűbb, ha az M0-on mész. Nem sokkal gyorsabb, de nem is annyival hosszabb cserébe, mint átmenni az egész városon. Arra lett kitalálva az M0, hogy ne menjen át mindenki Budapesten, használd az autópályát szerintem.
2/7 anonim válasza:
M0 mindenkepp. A pentek nem a legjobb nap, de delben talan meg nem akkora para. A varos rosszabb.
3/7 anonim válasza:
Még mindig jobban jársz a nullással. Csak készülj fel, hogy ha nem mész közvetlenül a másik seggében a belsőben, akkor a nulláson sokkal nagyobb rá az esély, hogy jobbról amint tud beugrik eléd egy versenyző, aki mért körön van.
4/7 anonim válasza:
Mi a fenének mennél át Budapesten? Szerinted minek épült az M0?
5/7 anonim válasza:
Chill out. Jo frusztralt lehetsz. Miert kell ez a stilus? Jobban erzed magad tole?
6/7 A kérdező kommentje:
"Szerinted minek épült az M0?"
Nem érdekel minek épült, én csak a gyorsabb módon akarok átjutni.
júl. 18. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!