Elektromos roller szabályok...?
Az egyik szülőm a napokban azt mondta, hogy a (nem tudom melyik) rádión azt mondták, hogy aznaptól vagy másnaptól kötelező biztosítást kötni rollerra, valamint, hogy csak KRESZ(?) birtokában lehet használni.
Ahogy ismerem ezt a szülőmet, készakarva is minden lelkiismeret furdalás kimutatása nélkül elferdíti a hallottakat annak érdekében, hogy az ő gondolatai érvényesüljenek. Feltételezem, hogy ez alkalommal is ez történt.
Tehát ennek szeretnék utána járni, hogy mennyi a valóságtartalma, és, hogy mit hallhatott?
(TIER elektromos rollert szoktam bérelni, jelenleg bérletem van (mármint TIER elektromos roller bérlet), bár ez nem mondana semmit, ha ilyen markáns változás lépett volna életbe. Ezeknek a rollereknek ugye 25 km/h a maximális sebességük...)
Dobd ki a P****a azt a vacakot.
Ne legyünk már arra lusták, hogy lábbal hajtsuk a rollert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!