Nem sokára megyünk nyaralni repülővel 5 napra. Vecsésen/környékén hol tudnám lerakni az autómat 5 napig, ha lehet ingyen? Sokan ajánlották a Market Central parkolót. Tényleg ott tudnám hagyni az 5 napra?
1. Ingyen nem lehet megúszni azokat a dolgokat, amiknek haszna van, ha meg lehetne, nagyon hamar alakulna rá egy üzletág és holnaptól nem lehetne.
2. Kamerafelvételt is csak rendőrség kérhet ki, na meg egy kameráról ki tudja, be van-e kötve egyáltalán, vagy csak elrettentés, még ha találsz ingynes parkolót is, aminél látsz kamerát, semmi garancia nincs arra, hogy ha egy símaszkos fószer leszedi a kerekeidet, valaha lesz bármi eredménye a nyomozásnak... Azt meg gondolom nem kell részletezni, hogy egy biztiőr által őrzött parkoló sosem lesz ingyen.
Ja, és az olyan parkolók, mint teszkó társai ahol ki van írva, hogy várakozni csak nyitvatartási időben, de nincs sorompó, ergó behajthatsz. Hát, sosem tudhatod, elvontatják-e az autódat. Meg azt sem tudhatod, hogy pont azt a nyitott, kihalt parkolót éjszaka nem driftelni használják egyesek, és akkor megint ott a kockázat. Én vagy kifizetném a parkolást, apám is mindig azt csinálja, ha repül valahova, jobb a nyugodt lelkiismeret. Vagy előző este utaznék fel Budapestre, megszállnék valahol, rokonnál vagy valami airbnb-ben.
Mondjuk amikor csóró voltam, én csináltam olyat, hogy külföldön egy éjszakával kevesebbet foglaltam a hajnali hazautazás miatt, igaz, 7-kor indult a gépem és csak hajnal 4-től lehetett a biztonsági ellenőrzést megejteni, szóval az egy virrasztós, kényelmetlen éjszaka volt, ha családdal lettem volna, bizony fizettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!