Melyik autókölcsönző ad személyautót bérbe külföldi nyaralás céljából?
Az autóm javítása nem fejeződött be de holnap kellene indulnunk Görögbe egy 10 napos útra, ahol persze a szállás is már le van foglalva és kifizetve.
Tudja valaki melyik bérautó cég ad kocsit bérbe amit nem csak Magyarország területén lehet használni?
#1 vág az eszed!
Kérdező egy nappal indulás előtt találjátok ki? Az rendesen necces lesz, a fórumra való írogatás és várakozás helyett igen gyorsan hívogasd fel a közeli nagyváros/megyeszékhely bérautó-cégeit, de sok reményt ne fűzz a dologhoz. Gratulálok egyébként, hogy így oldottátok meg, jó eséllyel bukjátok a szállás teljes költségét.
A nagy/ismert autóbérlő cégek fognak tudni adni autót neked ezekkel a feltételekkel, feltéve, hogy nem 20 éves vagy.
Bár annyiért én inkább repülőt bérelnék.
A legtöbb bérelt autó km korlátozással jön és a megadotton felül fizetned kell, sokat. Én általában 1000 km/hét körül szoktam látni, vagy hosszú távú bérlésnél 10000 km/év. Olvasd el az apró betűt mielőtt lefoglalod mert a szerződés el nem olvasása nem mentesít a fizetés alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!