Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyik autókölcsönző ad...

Melyik autókölcsönző ad személyautót bérbe külföldi nyaralás céljából?

Figyelt kérdés

Az autóm javítása nem fejeződött be de holnap kellene indulnunk Görögbe egy 10 napos útra, ahol persze a szállás is már le van foglalva és kifizetve.

Tudja valaki melyik bérautó cég ad kocsit bérbe amit nem csak Magyarország területén lehet használni?

júl. 12. 10:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Autóval akartok Görögországba menni...?
júl. 12. 10:59
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

#1 vág az eszed!

Kérdező egy nappal indulás előtt találjátok ki? Az rendesen necces lesz, a fórumra való írogatás és várakozás helyett igen gyorsan hívogasd fel a közeli nagyváros/megyeszékhely bérautó-cégeit, de sok reményt ne fűzz a dologhoz. Gratulálok egyébként, hogy így oldottátok meg, jó eséllyel bukjátok a szállás teljes költségét.

júl. 12. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:
júl. 12. 12:41
 4/9 BeefEater ***** válasza:
52%

A nagy/ismert autóbérlő cégek fognak tudni adni autót neked ezekkel a feltételekkel, feltéve, hogy nem 20 éves vagy.

Bár annyiért én inkább repülőt bérelnék.

A legtöbb bérelt autó km korlátozással jön és a megadotton felül fizetned kell, sokat. Én általában 1000 km/hét körül szoktam látni, vagy hosszú távú bérlésnél 10000 km/év. Olvasd el az apró betűt mielőtt lefoglalod mert a szerződés el nem olvasása nem mentesít a fizetés alól.

júl. 12. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Amit a #4-es írt, arra gondoltam én is, amennyiből megfordulsz Athénból nagy bérbeadó cég kocsijával, majdnem annyiból külön repülőgépet is lehet bérelni. Viszont vannak kis maszek cégek, amik 20 éves Suzuki swiftet napi pár ezer forintért már adnak bérbe.
júl. 12. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:
#4, 5 azt is elolvastátok, hogy holnapra kell?
júl. 12. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
6. Minek olvasnák el, aki akkora hülye hogy egy nappal előtte akar ilyet keresni az megérdemli hogy ugráljon.
júl. 14. 06:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdező: mi lett a vége a bulinak?
júl. 14. 20:25
 9/9 BeefEater ***** válasza:
#6: Igen. Az ismert autóbérlő cégek tudnak másnapra autót adni. A reptéri irodák általában foglalás nélkül, azonnal is, csak szokott lenni felára.
júl. 15. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!