Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy lehetne a legjobban...

Hogy lehetne a legjobban kitolni az autósokkal?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy este aludni nem lehet, mivel a községen át megy a főút. De ugye este az átlagsebesség 80-90. Nappal mérnek is erre gyakran. Este ugye semmi.

Igazából amit jelenleg csinálok és mondjuk úgy beválik. A ház előtt van két nagy lámpa, amit szemmagasságba irányítók az autósoknak, ez rosszabb mint a távolsági fényszóró.

Emellett oklomnyi kavicsokat és soderből nagy kavicsokat szoktam kiszórni az útra. Mint egy fekvő rendőr. Szó szó működik.

Persze volt már egy fiatal srác akinek az ültetett vw-t otthagyta, miután 120al belezsalt a kavicsosomba

2024. júl. 12. 07:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Van jogsim
2024. júl. 12. 08:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok már ezt a kis pöcs köszörűt, hát csak trollkodik.
2024. júl. 12. 09:08
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
Biztos remek lesz, ha valaki megsérül a f@szságod miatt. Elhiszem, hogy idegesítő, de annyit tehetsz, hogy jelezd a gondot nagyjából minden szervnek(önkormányzat, közjegyző, rendőrség)és vagy gyakoribb lesz a mérés vagy indokolt esetben elhelyeznek a fix mérőt
2024. júl. 12. 09:37
 14/24 anonim ***** válasza:
39%
Miért is nem lehet aludni? Mellettem építkezés van reggel 6-tól, mégis úgy alszom, mint a bunda. Aki álmos, az alszik. Ha vasútállomás mellett lenne a házad, mit csinálnál?
2024. júl. 12. 09:38
 15/24 anonim ***** válasza:
26%
Ha valaki bejelentést tesz a kérdező miatt, azt simán megtalálják. A kérdező nagyon bátor, hogy nem gondol az internetben rejlő lehetőségekre, amit a rendőrség(is) alkalmaz(ha akar)...a kiírás szerint igencsak nagy anyagi kártérítés fog befigyelni a kiírónak.
2024. júl. 12. 12:55
 16/24 A kérdező kommentje:

Az te vagy. Én nyugodtan szeretek aludni. A másik meg ne én legyek máé a szar azért, hogy ha törvénykövető állampolgár vagyok, de mások a torvenyszegessel zavarnak.

Mondjuk már csak őszig kell kibírni😁 kavicsokat sajna gyorsan lejárják az útról.

A kedvencem az volt, mikor jött haza éjszaka a szarrá engedett passattal a szomszéd gyerek külföldről. 50el mentem előtte az rx450emmel. Benne volt a picsámba, volt szembe forgalom is. Az iskolánál levő gyilkos fekvőrendőr kinyírta a lökhárítótól kezdve az egész alját annak a fos passatnak. Nekem az adaptív felfüggesztés az rxben meg sem érezte hogy átmentem rajta 30al🤫

2024. júl. 12. 14:37
 17/24 A kérdező kommentje:

De a gyerek nem látta, 2 méterrel a picsam mögött 🫤 de a bömbiről is van kép, amit megölt. Olyan jó volt kárörvendeni rajtuk. Egy helyközi járat váltója is tönkre ment, mondjuk azt a buszost sajnáltam.

Aztán ugyan ez a passat belement az egyik oklomnyi kőbe 120val miután megcsinálta azt nem láttam mi lett vele de otthagyta🤠

2024. júl. 12. 14:41
 18/24 A kérdező kommentje:

De amúgy a következő szoptatás az lesz, hogy a másik szomszéd, aki az utolsó előtti a falu vége előtt, fehér focusához ki teszünk egy karton rendőrt kamerával.

Néha azt is szoktam csinálni, mivel van egy qrvanagy kátyú a ház előtt. Tele szoktam tölteni vízzel és az autósok nem látják milyen mely. Ha belemegy, garantált törés. Csak az a baj mostanában meleg miatt kiszárad hamar

2024. júl. 12. 14:46
 19/24 anonim ***** válasza:
46%
#16 Miért, ha 50-nel menne de kettesben, az törvénytisztelő lenne, de téged ugyanúgy zavarna...
2024. júl. 12. 15:29
 20/24 anonim ***** válasza:
61%

Remélem egyszer lebuksz egy károsult előtt, és ott helyben szarrá ver, de szó szerint.

De az is elég lenne, ha álmodban valaki rád gyújtaná a házad.

Kártékony féreg.

2024. júl. 12. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!