Mért van nagyobb forgalma egy kisebb város repülőterének? (pl. Berlin-Frankfurt)
Figyelt kérdés
júl. 5. 21:34
1/9 anonim válasza:
Frankfurtban szerinten a többség nem célforgalom, csak átszáll
2/9 anonim válasza:
Mármint Berlin és Frakfurt kisvárosok, vagy miről van szó?
4/9 A kérdező kommentje:
Frankfurt kisebb mint Berlin, mégis forgalmasabb a reptere. Erre gondoltam.
júl. 6. 20:22
5/9 anonim válasza:
Nem igazán érted, hogy működik a dolog. Frankfurt nemcsak Európa, hanem a világ egyik legfontosabb és legforgalmasabb reptere.
6/9 anonim válasza:
Amikor a légi közlekedés nagyon elterjedt (20. század), akkor Berlin nagy része az NDK-hoz tartozott, a nyugati részt meg nehezebben lehetett megközelíteni. Több értelme volt egy olyan várost felfejleszteni légi közlekedési csomóponttá, ami az NSZK szívében van. Berlin elég egyedi példa, máshol nem nagyon tudsz olyat, ahol nem a legnagyobb városé a legforgalmasabb reptér.
7/9 anonim válasza:
6os
Mondom egyet csak, de van más is: Isztambul. Amúgy Németorszàg tényleg eléggé egyedi eset, nagyon jól megoldották, hogy ne legyen túl centralizált az ország olyannyira, és Berlin mellett München, Frankfurt, Köln, stb is nagyon fontos szerepet tud betőlteni.
8/9 anonim válasza:
#7 Isztambul nekem is eszembe jutott, azért nem fővárost írtam, hanem legnagyobb várost, az igaz rá.
9/9 anonim válasza:
Jaaa igazad van, az agyam automatikusan fővárost olvasott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!