Hány órától szoktál pl. egy sört meginni, ha tudod, hogy aznap már nem akarsz vezetni? Igazodsz valamihez, hogy hátha kell mégis autózni?
Figyelt kérdés
Szomszéd körbejárt mindenkit, hogy vigye el vki a közeli városba és mérges volt, hogy már többen is ittak. Ez a háttérsztori.jún. 8. 14:04
1/7 anonim válasza:
Ha a szomszédot kéne elvinni, akkor én is pont előtte egy fel órával ittam volna az elsőt.
2/7 anonim válasza:
Nekem olyan "kedves" szomszédom van, hogy amikor ezt a sztorit előadja, na akkor bontok egy sört és ott előtte megiszom.
Aztán már nincs is miről beszélgetni. 😂
3/7 A kérdező kommentje:
Jó hát ebben az esetben én is néztem nagyot. Mert ha férj vagy gyerek nincs itthon, akkor nem iszok, de ha már mindenki, akkor csak lecsúszhat egy Somersby.
jún. 8. 15:34
5/7 anonim válasza:
Ha tudom hogy nem megyek sehova, reggel 8-9 között iszok egy sört. Elvégre a 10 milliós magyarországon a 12 milió alkoholista országában vagyunk.
Amúgy ahogy mucsi mondta, délelőtt csak töményet, általában ebéd mellé, néha reggeli előtt.
6/7 anonim válasza:
Ha tudom hogy aznap már nem akarok vezetni akkor bármelyik pillanatban ha megkívánom. Ha nem kívánom akkor lehet hogy csak 2 nap múlva.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!