Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 6 éves jogsival mentőautót...

6 éves jogsival mentőautót vezetni korai lenne még?

Figyelt kérdés

Megszereztem sikeresen a PAV I-et és jelentkeznék az OMSZ-hoz mentőgépkocsi vezetőnek. Helyem lenne mert jóban vagyok az egyik állomásvezetővel és ő kérdezte nem e csinálnám meg és mehetnék.

Elfogadtam, megcsináltam. Ma megyek részletek megbeszélésére és ha minden klappol július 1-től kezdek.

Viszont picit belegondolva, hogy még csak 6 éve vezetek.... Nem korai ez szerintetek? Mondjuk elég magabiztosan vezetek, dehát azért egy személygépkocsi meg egy rohanó kistehergépkocsi mégse ugyanaz. Vezettem már kistehergépkocsit de nem kellett vele 80-nál többel mennem még és nem kellett autók között centizgetnem vele.

Mit gondoltok? Ma még vissza tudom utasítani de ugyanakkor meg szeretném is a munkát, mert vonz, csak nem tudom nem e lennék tapasztalatlan egy ilyen munkakörre.

2024. máj. 29. 12:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha a képzettség megvan akkor simán.
2024. máj. 29. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem úgy működik az, hogy felvesznek és holnap már száguldasz a városban. Lesz gyakorlati képzés/teszt. Akkor majd kiderül.
2024. máj. 29. 12:39
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 Na ilyenről nem beszélt de akkor gondolom majd ma fog. Mondjuk ez egyáltalán nem baj, ennek örülök mert ha azt sikerrel teljesítem akkor legalább én is tudom magamról, hogy nem lesz gond.
2024. máj. 29. 12:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia! Lenne kedved majd privátban beszélni a témáról az mai beszélgetésed után? Engem is vonz ez a pálya és szeretnék róla érdeklődni.
2024. máj. 29. 13:01
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

A mentő gyorsasága nem a növelt sebességben van, hanem hogy szabad utat kap, menet folyamatosan. A szlalomozás, fokozott figyelem, óvatosság stb. az valóban megvan.

A betegekkel számoltál? Fogod bírni mentálisan. Két ismerősöm mentőzött. Az egyik orvos volt. Fél évig bírta, utána egy évig kezeltél a pszichiátrián. Másik mentőgépkocsi-vezető volt. Mesélt pár rémtörténetet. Ő is abbahagyta, mert nem bírta. Azt mondja, elég sokkoló a fejed felett üvöltő sziréna is önmagában. Megszokni nem lehet.

2024. máj. 29. 16:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Mentős gkv. sem csak vezet, életmentésben, betegellátásban ugyanúgy részt vesz.
2024. máj. 29. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Érdekel engem is a mentőzés. Megírhatnád akár privátban is, hogy mi volt. Nagyon köszönöm!
2024. máj. 29. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem csak vezetni kell...
2024. máj. 29. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Ne legyél kishitű!

Menj, csináld!

Ha mégsem jön be, akkor is a következő munkáidnál eomondhatod hogy mentőztél és félIstenként fognak rádnézni.

2024. máj. 29. 20:55
 10/11 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele.

Kezdek július 1-én. Nem kell vezetéstechnikai tréning, az a rendőröknél van azt mondta az állomásvezető. Elég a páv 1

2024. máj. 29. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!