Ha egy apróhirdetésben az áll, hogy "Az ár nem alku tárgya", akkor nem is érdemes megpróbálni?
Figyelt kérdés
Fix 800 ezerért volt meghirdetve egy használtmotor, és telefonos egyeztetés után, készpénzzel a zsebemben 70 kilométert autóztam egy utánfutóval az eladóhoz. Ott személyesen 650ezret ajánlottam érte, amiért az eladó megsértődött, és végül az eredeti 800ezerért sem volt hajlandó eladni.
Nem értem, hogy mire volt jó ez a hiszti az eladó részéről, mert így magával is kicseszett.
máj. 21. 14:35
21/25 anonim válasza:
Ha valamit fix árért hirdetek meg akkor azt úgy is gondolom. CSAKAZÉRTSE adom oda kevesebbért, ha jön nekem oda valaki alkudozni.
22/25 anonim válasza:
és ezeknél is konkrétan ki volt irva, hogy nincs alku?
23/25 anonim válasza:
Átlag kupec moment. Ha továbbra se szokásod érteni a világos beszédet, legalább szokj hozzá, hogy a világ normálisabb fele elhajt a francba alkudozni egy ilyen szituációban. Annyi igazad van, hogy nem vagy köteles tisztában lenni a dolgok értékével, és arra se vagy kötelezhető, hogy legalább alulról karcolgasd a szellemi létminimumot. De ez erre elég, próbáld elfogadni a valóságot!
24/25 anonim válasza:
"Alig 2 éve egy ötös golfot vettem 1.2 millióért, holott az is 1.5ért vort hirdetve. Az azelőtti autóm egy rongyos octávia volt, amit 400 ezerért hirdettem, de végül én is odaadtam 300ért. Szerintem ezekután joggal feltételezhettem, hogy így müködik a piac."
Persze, okoska, csak ezeknel bele volt kalkulalva az alku!
lol
25/25 anonim válasza:
Az a baj annak a kombinációja, hogy mindenkinél okosabbnak hiszi magát mindenki, plusz mindent okosban akar megoldani ezt eredményezi, hogy ez lesz az alap, hogy mennyitengeccafelébőbáttya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!