Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sárga étolaj színű ablakmosó...

Sárga étolaj színű ablakmosó folyadék amit én kevertem be téli vagy nyári lehet a színéből ítélve?

Figyelt kérdés
A autóboltos akitől veszem a koncentrátumot mindig elmondja melyik színű melyik, de csak napok múlva megyek felé

máj. 7. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát a szín semmit sem mond, mivel az csak színezék, bármelyik lehet bármilyen színű, de a téli ÁLTALÁBAN kék, vagy ritkábban zöld (persze ezek is lehetnek nyáriak) és a nyári szokott sárga, rózsaszín, meg ilyesmi lenni. De ez csak tippelni jó. Esetleg benzinkúton kérj meg egy kisegítőt, hogy nézze meg refraktométerrel, általában szokott lenni náluk legjobb tudomásom szerint.
máj. 7. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ha már beöntötted a tartályba, akkor édesmindegy, mivel most nyár jön, nem tél...
máj. 7. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt azért neked kell tudnod hogy mit kutyultál össze.
máj. 8. 05:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen nekem kéne tudnom, csak már nem emlékszem. De talán az illata elárulja.
máj. 8. 08:20
 5/5 bazaltkaroly ***** válasza:
Általában nyári a sárga. Szagold meg, és ha nem érzel rajta alkoholt, akkor az valószínű nyári.
máj. 8. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!