Nőknek ennyire bejön a motorozás?
Figyelt kérdés
Vasárnap vittem egy csajt, szép kényelmes tempóban, max 70, és csak a szomszéd faluig, enyhén kanyargós út, és oda vissza csak 8km, a google maps szerint. Hazaérve leült a konyhában, és mint aki egy hatalmas adrenalinlöketet kapott, remegett a lába, és próbált lenyugodni, de majdnem mentünk egy újabb kört. Tegnap már motoros ruhákat nézegetünk neki, és majd megyünk motorozni, de megkért, hogy egyenlőre csak rövidebb távokra, hogy had szokja.
Nektek is van hasonló tapasztalatotok, akár nőként akár férfiként?
2024. máj. 7. 10:03
1/7 anonim válasza:
A feleségem is ilyen a motoron...
...de van jobb..megígértem az egyik unokámnak, ha sikeresen diplomázik, megkapja az autónkat...azt mondta, nem kéri, mert fél a forgalomban...
3/7 anonim válasza:
Nyilván nem a gyáváknak való, de azért nem minden nő szereti. Amikor az első krosszomat vettem, akkor az akkori csajom kijelentette, hogy ő ennek nagyon nem örül. Aztán a következő jány meg már alig vártam, hogy vigyem. Ez is egyénfüggő, mint minden más.
5/7 Szolovjov válasza:
Hát én még sosem vittem női utast a motoron, nincs benzintyúkom. Fene tudja hogy reagálnak.
6/7 anonim válasza:
Persze, elélvezett a motorodtól!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!