Hogy tudnám tönkretenni úgy az autónkat, hogy a szerelő
azt mondja, hogy nem érdemes javítani?
Folyt köv lentebb.
Figyelt kérdés
20 eves f asztránk van. Az asszony örökőlte. Évi szinte 3 x van szerelőnél. Az egész autó úgy ahogy van, már szinte közlekedésre alkalmatlan. De sajna az asszony ragaszkodik hozzá. Mondván míg javítható, addig ez lesz. Pénzünk lenne sokkal ujjabra is. De nem akarja. Rengetegszer beszéltem vele erről, de hajthatatlan. 2 autót meg nem akarunk fentartani.
Tehát hogy tunám úgy tönkretenni, esetlegesen motorikusan, hogy meg szabaduljunk tőle ?
Menj bele az összes kátyúba, terheld a kormányművet futóművet ahogy csak tudod
2024. máj. 7. 10:45
12/22 anonim válasza:
Érdekes életetek lehet, ha így oldanád meg. Ha ez igaz és nem trollkodás, akkor szerintem hosszú távon jobban jársz, ha megszokod hogy néha konfrontálódni kell.
2024. máj. 7. 10:46
13/22 anonim válasza:
Amatőrök vagytok 😅😅😅
Egy fél marék jó vastag alátétet beküldeni az olajbetöltő sapkán!
Csak gondoskodjon trailerről is majd ha nem otthon csinálod.
2024. máj. 7. 12:04
14/22 anonim válasza:
Vegyél egy papír nélküli másik f astrát vagy 50ezerért és holnap beléd koccanok.
2024. máj. 7. 12:12
15/22 Morzsi007 válasza:
Egyre jobb ötletek jönnek. 😀
2024. máj. 7. 12:43
16/22 Morzsi007 válasza:
Én mondjuk vas forgácsra gondoltam vagy homokot az olajhoz.
2024. máj. 7. 12:44
17/22 anonim válasza:
Az egy teljesen jogos gondolat, hogy minek veszekedjetek folyton, de azért így becsapni, alattomban tönkretenni az autót nem épp egészséges. Egy házasságban valóban meg kell választani, melyik vitába érdemes belemenni, és melyiket jobb ráhagyni, de ez tipikusan az a vita, amiben ha neked van igazad, akkor nem hagynám rá a hülyeséget a másikra. Az is benne van, hogy ha ilyen gyakran látja szerelő, talán még meg is fogja tudni mondani, mi volt a bibi, hogy hirtelen elromlott az olaj minősége.
2024. máj. 7. 12:52
18/22 anonim válasza:
Ez elég gáz, hogy nem lehet vele megbeszélni valamit. Te meg inkább tönkretennéd, minthogy eladjad alóla. Felrakod hirdetni és eladod, ezzel jobban jár mindenki, mint hogy tönkretedd.
2024. máj. 7. 13:59
19/22 A kérdező kommentje:
Nem adhatom el alóla. Mint irtam örökőlt autó. Párom örökőlte. Így esélytelen.
2024. máj. 7. 14:14
20/22 anonim válasza:
Fizess le egy szerelőt, aki közöl a pároddal egy irreális szerelési díjat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!