Hogy tudnám tönkretenni úgy az autónkat, hogy a szerelő azt mondja, hogy nem érdemes javítani? Folyt köv lentebb.
20 eves f asztránk van. Az asszony örökőlte. Évi szinte 3 x van szerelőnél. Az egész autó úgy ahogy van, már szinte közlekedésre alkalmatlan. De sajna az asszony ragaszkodik hozzá. Mondván míg javítható, addig ez lesz. Pénzünk lenne sokkal ujjabra is. De nem akarja. Rengetegszer beszéltem vele erről, de hajthatatlan. 2 autót meg nem akarunk fentartani.
Tehát hogy tunám úgy tönkretenni, esetlegesen motorikusan, hogy meg szabaduljunk tőle ?
Jöhet hideg meleg nyugodtan.
Lazítsd meg a motorolaj szűrőt.
De amúgy mi a baj az astraval?
Tényleg az asszony mondja meg hogy milyen kocsi legyen???
Na eredj a csába!!!
Jo hát most lehet itt szájkaratézni nyugodtan, ezért is írtam hogy jöhet hideg meleg nyugodtan, de minek veszekedjek vele álandóan ? Attól jobb nem lesz. Szeretem. Ennyi. De ennek az autónak így vagy úgy de mennie kell.
Egy esetleges véletlen balesetet nem szeretnék. Menyjen tönkre úgy hogy javíthatatlan legyen azt joccakát.
Az olajszűrő meglazítása szintén nem opció.
Az olajszintet és a hűtővizet minden nap nézni. S ha csökken bármelyik is, akkor már utána tőlt s vihetjük szerelőhöz
Megértelek. Kicsit hasonló a helyzet nálunk is. Bár mi már nézegetünk autókat:)) 26 éves munkába járos 206-ot cserélnénk le, ami a párom használ. Szerinte semmi baja annak az autónak.
Vizet önts az olajhoz, és/vagy a hűtőfolyadékot szedd ki a tartályból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!