Mit tennél ha leköpnék a kocsid ablakát,mert egy nyilvános parkolóban az önfoglaló tulaj helyére álltál?
Kocsimosással kezdtem, majd ma személyesen is elmondtam neki hogy képzeli hogy más autóját köpködje. Hangfelvétel van róla. Állítása szerint ő nem köpött, de jelentsem fel nyugodtan.
6 év alatt ilyen egyszer sem fordult elő. Van egy házaspár akik folyton egymás mellé állnak a kocsijukkal. Mivel ott volt szabad hely, oda beàlltunk, nemsokra rá jött a faszi és nagy gázzal a parkoló szemközti részére állt nem tetszését kifejezve. Én később mentem el, akkor láttam hogy le van köpve a kocsi oldal ablaka, de úgy rendesen. Megígértem neki még egy ilyet meglátok vagy bármit sérülést a kocsin, az biztos hogy fel lesz jelentve. Cseppet felbaszta az ideg mert utána a kocsiból kiszállt és fel alá mászkált. Egy idős emberről van szó amúgy. Nincs senkinek fix helye mindenki oda áll ahol helyet talál, de ez a paraszt ragaszkodik hogy a felesége mellé álljon. De most nem mindegy őszintén hogy hová áll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!