Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ezt külön tanítják a rendőröknek?

Ezt külön tanítják a rendőröknek?

Figyelt kérdés

A következő a helyzet:

Adott egy kereszteződés (forgalmas utat keresztez egy mellékút, városban)

A forgalmas útról a mellékútra jobbra kanyarodvan történhetett egy kis koccanás, annyit láttam, hogy a kereszteződéstől 6-8 méterre félreállt egy autó vészvillogóval.

Tehát nem történt semmi katasztrofális dolog.

Az említett utak mellett közvetlenül, egy több 100 négyzetméteres részben füves, részben betonozott terület van.

Jött egy rendőrautó, bizonyára a koccanás miatt hívták.

Az okos rendőr nem a hatalmas szabad területen állt meg az úttest mellett. De nem ám!

Ő megállt a forgalmas úton, ezzel jó nagy káoszt okozva.

Ezt így tanítják a rendőröknek, hogy a lehető legnagyobb mértékben állják el az utat indokolatlanul?

2024. ápr. 16. 17:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mivel csak egy sérült autót láttam, nem tudom, hogy egy másik autónak ment neki vagy egy kukának.

#10 egy hazug válaszoló

2024. ápr. 17. 20:47
 12/15 A kérdező kommentje:
#9 így is villogott, csak nem a járdán, hanem az úton állva.
2024. ápr. 17. 20:48
 13/15 A kérdező kommentje:

Ha fel akarják kelteni a többiek figyelmét, ki lehet rakni pár fényvisszaverő háromszöget.

Másrészt egyből lassít mindenki amikor meglátják a villogót.

Ez anélkül is működik, hogy elállná a forgalmas utat.

Be is fordulhatott volna abba a kis utcába, ahol az incidens történt és ott megállt volna az út szélén.

Nekem azzal van bajom, amikor ilyesmi dolgok miatt alakul ki dugó. Ettől idegesek lesznek a sofőrök, ezzel nő a balesetek kockázata.

2024. ápr. 17. 20:51
 14/15 anonim ***** válasza:

“ 10 egy hazug válaszoló”

Hazudtam? Miben?😂 hogy azt mondtam ne ítélkezz úgy, hogy konkrétan semmit sem tudsz?

“ Mivel csak egy sérült autót láttam”

Eddig az autó meg csak vészvillogóval állt és feltételezed, hogy koccanás lehetett.

Mostmár sérült autó van, ami biztos neki ütközött valaminek.

Szerintem zárd le ezt a témát.

“ Nekem azzal van bajom, amikor ilyesmi dolgok miatt alakul ki dugó.”

Ha én vagyok az ott helyszínelő rendőr, lesz*rom a dugót. Nem akarnám, hogy egy sávval mellettem 50-60al menjenek el autósok akik konkrétan a betonfalnak képesek neki menni.

Elhiszem, hogy te hihetetlen ideges lettél attól, hogy a menetidő megnőtt 10 perccel. Az ott levő rendőrök, balesetben érintettek testi épsége a tét.

Tudom, látom, full vakon vagy ilyen témában.

Az ilyen emberek mint te a legkártékonyabbak a környezetükre. Konkrétan semmit nem tudsz, de mindenki hülye. Aki pedig nem ért veled egyet, az pedig hazudik. Hazudik. 😂😂

2024. ápr. 17. 21:18
 15/15 bazaltkaroly ***** válasza:

#11 Azért nevezed hazugnak, mert neked nem tetszik, hogy jobban tudja a dolgokat. Pedig teljesen észszerű választ írt.

Azonban te kérdező, benne egy csepp empátia sincs. Ott van valaki, aki valami oknál fogva balesetbe került. Az is lehet, hogy megsérült és te csak arra koncentrálsz, hogy nem tudsz haladni. Ha te kerülnél ne adj isten ilyen helyzetbe, és nem álla oda a rendőr, hanem mindenki ötvennel centizne el melletted, akkor biztos, hogy te hisztiznél a leghangosabban.

Ilyen hozzáállással ne kéne, hogy legyen jogosítványod. Jobb lenne, ha nem vezetnél.

2024. ápr. 18. 08:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!