1015 levezetett kilóméter egy hónapban elég ahhoz, hogy kialakuljon a rutin vagy ennél többet kell vezetni havonta?
Figyelt kérdés
1 hónapos a jogsim kézbe vételtől számítva mai napon. Minden egyes nap amikor vezettem megszámoltam mennyit mentem és feljegyeztem és összeadtam. 1015km jött ki az első hónapban.
Ennyi elég ahhoz egy hónapban, hogy legyen rutinom vagy ennél több kell?
2024. ápr. 14. 22:57
11/11 anonim válasza:
#10 +++
Ha bármi havat látsz, irány kifele vezetni.
Emlékszem, már nem voltam teljesen friss jogsis (márciusban szereztem és én havi ~3 ezret vezettem az elejétől kezdve), és az első télen nagyot néztem, amikor először leesett a hó de reggel menni kellett. Ráadásul olyan helyen, ahol nem is nagyon takarítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!