Ki mit milyen programokat használt a kresszvizsgára való készüléskor?
Figyelt kérdés
E titánban is van egy vizsgafelkészítő program de azon kívül érdemes lehet esetleg a Mr kresszen is gyakorolni vagy más egyéb programon?2024. ápr. 10. 12:34
1/4 Hovarju válasza:
Én a tantermi oktatás mellett e-titant és kresz professzor videóit. A Mr kresz is jó.
2/4 anonim válasza:
Teljesen felesleges! Meg azt javaslom, hogy ne teszteket töltögess, hanem amíg lehet, fuss neki előröl az eTitannak, mert nem a teszteket helyes válaszait kell bemagolni, hanem megtanulni a logikáját, hogy mi miért van?! Pl egy áthaladási sorrendnél mit kell nézni, tábla jobbkéz szabály stb, ugyanis a vizsgát 100%, hogy lesz olyan kérdés amivel nem találkoztál a tesztek során (nekem 3 is volt), és ha tudod az elméletet, akkor ezek sem fognak gondot okozni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ma voltam vizsgán és teljesen ugyan azok a kérdések voltak mint amik a vizsgafelkészítőbe voltak szóval aki át akar menni azt töltse ki ahányszor csak tudja illetve a 2. Válaszolóhoz hozzá fűzném hogy igazad van teljes mértékben aki az alap logikát nem érti annak nagyon nehéz lesz a vizsga is és a vezetés meg pláne
2024. ápr. 15. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!