Létezik ilyen?… tavaly húsvétkor vettem egy Ktm biciklit. Most bejöttem a városba és ott van egy hely ahol nem sima út van hanem kavicsos. Vigyázok a biciklire, de most letettem finoman(!) és fel másztam egy fára… annyit látok hogy az úton….
Azt írtad, veled negtörtént, akkor létezik.
Az a jelenség is létezik már jó ideje, hogy készülnek alkatréstek a várható igénybevételnek nem megfelelő minőséggel.
Kerékpároknál a pedál kitekeredése nem is ritka, ha a csapágyazás rossz. Az, hogy a menet is elkopott, szintén a rossz anyagminőség jele, de láttam már olyat, amikor a hajtókar ketté tört.
Nem tartom kizártnak, hogy a komlett kerékpár hasonló minőség, mint a pedál volt.
Az már inkább furcsa, hogy milyen összefüggésben van a kerékpározás a fára mászással, azt nekem nem sikerült megfejteni.
"Vigyázok a biciklire, de most letettem finoman(!) és fel másztam egy fára…"
*ránézek
És amikor letettem valószínű már nem volt rajta, mivel fél méterre találtam meg. (Amelyik városban voltam ott a város közepén van egy erdő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!