Olyan mennyire gyakran esik meg, hogy valakitől elveszik a jogosítványát, de ő nem törődik vele, és ugyanúgy autóval jár?
#13: És hol a határ? Egyénileg és egyén aktuális állapotát tekintve is? Pl. Éhgyomorra fáradtan, vagy kiphenten, jólakottan.
Aki nem bírja ki, hogy ne igyon, mert vezet, az meg már alkoholista és amúgy se vezessen.
Apamtol elvettek a jogsit kb 10 eve es egy tanfolyamra kellett mennie hogy visszakapja. A faluban ment autoval napkozben , a varosba nem ment be.
A tanfolyam nem a kozeli varosban volt hanem egy tavolabbiban. Elment busszal es ott a csoportban volt egy ember aki kornyekunkon lakott. Felajanlotta apamnak hogy mehet vele mert o autoval megy at minden alkalommal. Nem zavarta hogy nincs jogsija es pont azon dolgozik hogy visszakapja.
Igazabol kicsi az eselye hogy megallitanak de elofordul. A masik rizikos dolog hogy ha epp baleseted van, akar ugy is hogy te vagy a vetlen. Ekkor a jogsit tuti elkerik.
Honnan lehet tudni, mennyire gyakori? Sehonnan.
Legyen mondjuk 17 893 eltiltott. Megbukik 50. Az miböl lehet tudni, hogy 17 843-ból mennyien vezetnek?
17: Nem értem. Most akkor apád vitte a csoporttársát vagy a csoporttársa őt? Vagy a csoporttársa is el volt tilva, és visszaszerzésen dolgozott? Ez egy kimondottan eltiltottaknak tartott tanfolyam volt?
18: Fölösleges belekötni a fogalmazásomba és trollkodni. Nyilván úgy értem a kérdést, hogy akik olvassák, azoknak esetleg van-e ilyen ismerőse és/vagy hallott-e már ilyenről, ha igen hány, illetve hányról.
19. Semmiféle trollkodás nincs a részemről. A fogalmatásodba sem kötöttem bele.
Ami most írsz, annak meg semmi köze a kérdésedhez. Semmi!
Abban az áll, hogy mennyire gyakori, és nem az, ki mennyiről hallott. Én pl. csak a sajtóhírekből tudok néhányat. A környezetemből senkit. De nem is beszédtéma. Lehet, senkinek sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!