Elfelejtettük felragasztani az autópálya matricát Ausztriában. Van lehetőség a bűntetés elengedésére?
Bocsika, de ilyet nem írtam, hogy autómosóba mentünk. Talán pisilni, meg enni lehet.. Ezt pedig neked írtam, mert azt írtad, hogy kezemben volt a matrica, miért nem tettem fel...
A segítő válaszokat köszönöm! A többivel sajnos nem tudok mit kezdeni, így is nagyon evagyunk keseredve, mert közel 120 000 Ft sajnos a megélhetésünket veszélyezteti úgy, hogy amúgy megvettük a matricát.
Megerdemled. Tipikus sunyi magyar vagy, ezert utalnak bennunket nyugaton. Mert nagyon elerszeru hogy megveszed es ra 3 percre elfelejted. Az uton ki van tablazva hogy matrica.
Meg nehogy sajnaljunk mar. Autoval osztrakba meg a kuton eszunk. Van ott love csak esz nincs.
Nincs kiskapu, befizeted a tanulópénzt és ennyi.
Lehet szidni az osztrák kormányt, miniszterelnököt, mint ahogy itthon szokás.
Mi nem vagyunk rossz indulatúak, csak magunkat szidjuk, hogy elmaradt a felragasztás, holott ott volt a tárcában a matrica. Ez a kiadás pont nem jókor jött (persze, a váratlan kiadás sosem akkor jön, amikor kicsit több van a számlán..)
13. Pedig kikérem magamnak... nem lopok és sunyi sem vagyok!!! Legyen ennyi öömöd az életben, hogy otthonról a kanapéról oltogatsz másokat a gyakori kérdéseken :) Felemelő életed lehet.
"Itthon van egy óra türelmi idő pl. Ilyesmi kiskapukra gondolnék."
"7 hónapja és 2 hete voltunk Ausztriában."
Te hülyébb vagy, mint amilyennek elsőre tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!