Elfelejtettük felragasztani az autópálya matricát Ausztriában. Van lehetőség a bűntetés elengedésére?
Ha már egyszer megkérdezed, és azt mondták nem lehet, akkor mégis mire számítottál itt?
Scannelj be mindent, küld el e-mail-ben, hátha. De kétlem.
Mondjuk azt nem értem, hogy lehet elfelejteni megveszed, ülsz be a kocsiba, kezedben a kulcs meg a matrica...
Még elmentünk mosdóba, ettünk stb.
Segítségre, tapasztalatra számítottam itt, nem kioktatásra, de köszi!
Ahogy nálunk is, feltételezem ott sem mindegy ki ül a vonal túl végén. itthon is sikerült már elintéznem ugyan azt az ügyet, hogy mással beszéltem, aki kicsit segítőkészebb volt az előző személytől..
3. Vagyis itthon találkoztál olyannal, aki hanyagul végzi a munkáját és kárt okozott a munkaadójának.
Ki hibázott? Te vagy az autópálya kezelője? Van még kérdés?
Csak annyi, hogy te minek írsz ide, ha segíteni nem tudsz? :D
Itthon van egy óra türelmi idő pl. Ilyesmi kiskapukra gondolnék. Természetesen ott sem hanyag munka történt, egyszerűen az egyik szart bele, a másik meg ismerte a szabályokat és segített...
A magyar türelmi idő nem túl régi. Osztrákoknál nincs ilyen. És jó fejek sem tudnak lenni, mert egy zárt rendszert nehéz manipulálni. A kamerafelvételhez hozzá nem tudnak nyúlni. És jogszabályokban nincs méltányosság.
Hiába mutatod a blokkot, matricát. Az nincs járműhöz kötve. Ha lenne rajta rendszám, akkor még lehetne azzal érvelni, hogy bocsi, csak nem tettük ki, nem jó helyre, kint volt de leeset.
De így akárki használhatta. Ügyesen oda celluxozza, és a kamera rendben találja. És szépen le lehet venni, nyom nélkül. Hogy ezzel ki mint nyer vagy nem nyer, mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!