Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges fekvőrendőrt...

Hogy lehetséges fekvőrendőrt igényelni az utcába?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan elhajtanak az utcában ahol lakunk, autós motoros egyaránt. Szeretnénk legalább 2 db fekvőrendőrt igényelni, az utcában már beszéltem a lakókkal és ők is benne lennének. Lényegében az lenne a kérdésem, hogy mi az első lépés ennek az igénynek? Hova kell mennem először, kit kell keres nem? Az interneten önkormányzatot írnak, de ott hogyan tovább, kiket kell megkeresnem ez ügyben.
2024. febr. 16. 09:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10. Régiakadémiatelep, de hát mégis kerülgetik. Eléggé megnőtt a forgalom.
2024. febr. 16. 12:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gond, hogy sokan hajtanak el hanem, hogy milyen sebességgel. Egy kis utcában lakunk ami ráadásul keskeny is. Nagyautó heti egyszer jár erre, az is a kukásautó…
2024. febr. 16. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:

#11 jól tippeltem. :D :D

Elég sűrűn járok arra, de nem jutott eszembe kavirnyászni azokban a szűk szar utcákban hogy kikerüljek egy lámpáskereszteződést..

2024. febr. 16. 16:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Semmit nem javít ezen a dobbantó. Eleve elő van írva, milyen magas lehet. Ez az útra megengedett sebességtől is függ. Kívülről nézve a sebesség többnek tűnik, mint amennyi. Ha 50-nel szabad menni, fél méterről eszeveszet száguldásnak érzed. A fekvőrendőr nem lehet balesetveszélyds. Csak egy picit emelkedhet ki. 20-as, 30-as körzetben lehet kicsit magasabb.

Naponta látom, hogy itt az utcában sem a 30-as tábla, sem a virágláda nem jelent nekik akadályt. A fekvőrendőr sem.

Nem véletlenül írtam, hogy közös érdekre hivatkozással kérjetek forgalomcsökkentő megoldást.

Jó érv lehet pl. nincs renes járda, sok kisgyerek van arra és hasonlók.

2024. febr. 16. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!