Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítvány mennyire nehéz?

Jogosítvány mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok.

Szeretném letenni a jogsit,de eléggé félek tőle..

Nekem nem volt lehetőségem,hogy apám kivigyen a mezőre aztán "nyomd a gázt lányom!"

Tehát volán mögött még sosem ültem.

Nem akarok bamba kuka lenni de kell a jogsi!

2024. jan. 31. 17:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

#20.

Szerintem ő sem tudja, de bármikor képes megmagyarázni.😂

2024. febr. 1. 14:22
 22/28 anonim válasza:
Így tanította az oktató! Nem mindig szoktam, kanyar függő. Gondolom azért, mert ha véletlenül túlfékezed, kanyarban nehezebb is koncentrálni talán, akkor lefulladsz ami szar. Viszont ha megcsúsztatod a kuplungot kanyarban, azzal valamelyest kiváltod a féket, lassul az autó.. Ha meg teljesen megkell állni mert olyan helyzet adódik akkor a kuplungon úgyis ottvan a lábad és csak ráfékezel. Én tanuló vagyok, hozzáteszem. Illetve hát kettesben kanyarodsz, mondjuk tegyük fel ugye akkor 20-al jelen esetben/esetemben, Ha ott picit ráfekezel már berángat mint a szar.. max egy minimálisat tudsz ráfékezni vagy gyors visszaváltassz.
2024. febr. 1. 15:14
 23/28 anonim ***** válasza:
Nemtom. Nekem inkább ugrik, ha kuplungot nyomok
2024. febr. 1. 15:23
 24/28 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulni normálisan vezetni, nem ilyen értelmetlen teóriákat gyártani és még másokat is győzködni, hogy az jó.😲
2024. febr. 1. 16:52
 25/28 anonim válasza:
Ez nem teória, így tanítják :D nagy alapjárattal kanyarodsz=csúsztasd a kuplungot és kanyar végén már legyen felengedve. Ismétlem, erre nem mindig van szükség, ezzel csak meglassítod kicsit az autót ha szükséges. Még Hidi Gábor oktató is beszélt róla YouTube-on, a kanyarodás videóban..
2024. febr. 1. 17:04
 26/28 anonim ***** válasza:
Automatát kell venni abba nincs kuplung😎
2024. febr. 1. 17:22
 27/28 anonim ***** válasza:

#25.

Nem tudom ki az a H.G. de ha ilyenekt tanít..........🤯

Egyébként a kuplung kinyomása azt eredményezi, hogy megszűnik a kapcsolat a motor és a váltó között.

Vagyis ebben az esetben még a motorfékre sem számíthatsz, az sem fogja meg az autót.

Na akkor mitől is lassúlna?

Sokkal egyszerűbb megfelelő sebességgel kell érkezni a kanyar bejáratához, és nem a kanyarodás közben hókuszpókuszolni a kuplungcsúsztatással. 😁

2024. febr. 1. 17:27
 28/28 anonim ***** válasza:
Nagyon nem mindegy az iskola meg az oktató sem. Egy jó oktatóval lehet élmény a tanulás viszont egy rossz oktatóval meg pokol. Ha elkezded nem szabad spórolni ezen, a legjobbhoz menj. Ha alacsonyabb óra díjjal dolgozik és senki se megy hozzá az már rossz jel. Szóval ezen ne spórolj, nehogy a legolcsóbb iskolába menj.
2024. febr. 3. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!