Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítvány mennyire nehéz?

Jogosítvány mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok.

Szeretném letenni a jogsit,de eléggé félek tőle..

Nekem nem volt lehetőségem,hogy apám kivigyen a mezőre aztán "nyomd a gázt lányom!"

Tehát volán mögött még sosem ültem.

Nem akarok bamba kuka lenni de kell a jogsi!

2024. jan. 31. 17:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%
#10 a lof.szt volt 3 oldal, vagy 3 hetvege (szombat+vasarnap) ment el a tanfolyammal. A kozledesi szabalyok annyit nem valtoztak, tabla sincs sokkal tobb.
2024. jan. 31. 18:27
 12/28 anonim válasza:
100%

Sokkal szigorúbb manapság a KRESZ vizsga, nagyok a bukási arányok.

2024. jan. 31. 18:44
 13/28 anonim ***** válasza:
60%
Semmi gond ha nem vezettél előtte, ez lenne az ideális mindig, hogy vezetés nélkül ülj be az oktató mellé. Ha tele vagy rossz berögződéssel mert a bizonyos apuka rosszul kezdi az oktatásodat idő lesz kinevelni belőled, ugyanis a vizsgabiztos nem azapukát vizsgáztatja, hanem téged.
2024. jan. 31. 19:19
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

#2.

Miért rémíszted el a kérdezőt?

Nem is olyan nehéz.

Megmértem, pontosan 5gramm a kártya. 😂

2024. jan. 31. 19:41
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő. Engem úgy engedett el az oktatóm forgalmi vizsga után hogy ön és közveszélyes vagyok, rossz értelemben. Azóta kamionsofőrként dolgozom és még senki nem halt meg az úton miattam, pedig ennek már 10 éve. Ha elkezdesz vezetni akkor fog kiderülni, hogy valójában félsz-e. Lehet elmúlik, lehet hogy nem, sok mindentől függ de főleg Tőled.
2024. jan. 31. 19:47
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs anyagi gond, akkor nyugodtan vágj bele, most sokkal több a szabadidőd kresz tanulásra.-
2024. febr. 1. 09:15
 17/28 anonim ***** válasza:

10. Ne hazudj, ugyan az a kresz most is, alig van módosítva.

De ha valaki nem tudja megtanulni az zokni.

2024. febr. 1. 10:34
 18/28 anonim válasza:
37%

Én már 75 körüli óránál járok. Vizsga stresszes vagyok 3x buktam.

1000+km alatt jó ha 3x lefulladtam, vizsgán sikerült 4x most legutóbb. Amúgy maga a vezetés nem nehéz szerintem. Kreszt megtanulod, autó meg 3 pedált kell tudni kezelni, nem egy agysebészet hogy a kuplung leadja a nyomatékot. Engeded és ahol fog a kuplung ott megtartod és küldöd neki a gázt indulásnál. Finom érzék kell hozzá, ha túl engeded a kuplungot akkor vagy lefulladsz vagy berángat az autó és nem fogsz szépen elindulni. Váltó kezelése egyszerű én úgy gondolom. Én Dieselen tanulók, kanyarban néha rákell csúsztatni kettesben a nagy alapjárat miatt. Ezzel lassítod az autót, teszem azt kettesben ezen az autón 20 az alapjárat, ha meg megcsúsztatod akkor mondjuk lesz 10-15km. Egyesben kvázi nincs értelme mert 10-el megy az autó alapjáraton. Tudni kell hogy a lábak mit csinálnak és hogy összhangban működjenek. Finomérzék, koncentráció, megosztott figyelem, előregondolkodás. Ezek elengedhetetlenek a vezetéshez. Én sem ültem soha életemben autóban, és fiú vagyok. Első órán már elment az életkedvem, nagyon nem ment a dolog és tudtam is hogy gyengébb képességű vagyok másoknál. De nem adtam fel, igaz azóta sem sikerült levizsgázni kisebb bakik miatt.

2024. febr. 1. 11:18
 19/28 anonim ***** válasza:
A gyakorlat nehézsége attól is függ, hol tanulsz. Nyíregyházán szerintem könnyebb levizsgázni vezetésből, mint Budapesten. Én a Népligetnél buktam meg, amikor a Népligetből elsőbbségadással kellett átmennem a Könyves Kálmán körúton, kézifékes indulással először a villamospályákon, majd pedig a hatsávos főúton. Ma már nincs ez a kereszteződés és a villamospálya is az út közepére került. De Nyíregyházán ilyen még akkor se volt.
2024. febr. 1. 12:50
 20/28 anonim ***** válasza:
55%
Nem értem, 18-as miért a kuplungot nyomja fék helyett kanyarban
2024. febr. 1. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!