Jogosítvány mennyire nehéz?
16 éves vagyok.
Szeretném letenni a jogsit,de eléggé félek tőle..
Nekem nem volt lehetőségem,hogy apám kivigyen a mezőre aztán "nyomd a gázt lányom!"
Tehát volán mögött még sosem ültem.
Nem akarok bamba kuka lenni de kell a jogsi!
Sokkal szigorúbb manapság a KRESZ vizsga, nagyok a bukási arányok.
#2.
Miért rémíszted el a kérdezőt?
Nem is olyan nehéz.
Megmértem, pontosan 5gramm a kártya. 😂
10. Ne hazudj, ugyan az a kresz most is, alig van módosítva.
De ha valaki nem tudja megtanulni az zokni.
Én már 75 körüli óránál járok. Vizsga stresszes vagyok 3x buktam.
1000+km alatt jó ha 3x lefulladtam, vizsgán sikerült 4x most legutóbb. Amúgy maga a vezetés nem nehéz szerintem. Kreszt megtanulod, autó meg 3 pedált kell tudni kezelni, nem egy agysebészet hogy a kuplung leadja a nyomatékot. Engeded és ahol fog a kuplung ott megtartod és küldöd neki a gázt indulásnál. Finom érzék kell hozzá, ha túl engeded a kuplungot akkor vagy lefulladsz vagy berángat az autó és nem fogsz szépen elindulni. Váltó kezelése egyszerű én úgy gondolom. Én Dieselen tanulók, kanyarban néha rákell csúsztatni kettesben a nagy alapjárat miatt. Ezzel lassítod az autót, teszem azt kettesben ezen az autón 20 az alapjárat, ha meg megcsúsztatod akkor mondjuk lesz 10-15km. Egyesben kvázi nincs értelme mert 10-el megy az autó alapjáraton. Tudni kell hogy a lábak mit csinálnak és hogy összhangban működjenek. Finomérzék, koncentráció, megosztott figyelem, előregondolkodás. Ezek elengedhetetlenek a vezetéshez. Én sem ültem soha életemben autóban, és fiú vagyok. Első órán már elment az életkedvem, nagyon nem ment a dolog és tudtam is hogy gyengébb képességű vagyok másoknál. De nem adtam fel, igaz azóta sem sikerült levizsgázni kisebb bakik miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!