Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Automata parkolóba,hogyan...

Automata parkolóba,hogyan tudok bemenni motorral?

Figyelt kérdés
Székesfehérváron,az Obi/Interspar parkolója részben fizetős lett, azért részben,mert az első 2 óra ingyenes. Automata a beléptetőrendszer, kocsinál leolvassa a rendszámot, és nyitja a kaput, ugyanez kifele is,ha nem telt le a 2 óra. Viszont mi van,ha én motorra szeretnék bemenni? Azon ugye nincs rendszám elöl amit leolvasna a rendszer.
2024. jan. 29. 22:42
 1/5 Szolovjov ***** válasza:
Jó kérdés. Egerben is van ilyen barom találmány. Alig fért el a motor a lecsukott sorompó mellett.
2024. jan. 29. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha elférsz a sorompó mellett, akkor ott. Ha nem, felugratsz a járdára, áttolod mellette, aztán vissza az útra (ha van járda). Nem legális a szó szoros értelmében, de mit tudsz tenni?

Én egyszer a pesti Ikeában szívtam meg, befele elfértem a sorompó mellett, kifele nem. Megvártam egy autót, és a fenekére tapadva kimentem vele.

Viszont Budán is tudok olyan Tescót, ahol a járdás megoldást választottam, aztán rájöttem, hogy a parkoló túloldalán, amit más útról lehet megközelíteni elférek a sorompó mellett. Fedezd fel a környéket, hátha van olyan bejárat-kijárat, ahol elférsz.

2024. jan. 30. 00:43
 3/5 bazaltkaroly ***** válasza:
Változó. Próbáld betolni a sorompó mellett, aztán keress egy alkalmazottat, és ő elmondja. Én Miskolcon a Szinva park mélygarázsában voltam így. Szóltam a biztonsági őrnek, és ő mondta, hogy oldat a sorompó mellett kell bemenni, majd kifelé menet, automatikusan nyílni fog a sorompó, vagy ha nem, akkor szintén mellette kell kimenni. Még külön motoros parkolóhely is volt, és ingyenes.
2024. jan. 30. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy megnyomod a sorompó mellett a gombot és ad kártyát, kifelé szintén.
2024. jan. 30. 09:57
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 Köszi!
2024. jan. 30. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!