Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Veletek fordult már elő, hogy...

Veletek fordult már elő, hogy autóvezetés közben beindultatok egy zenére, és majdnem baleset lett a vége? Többi lent.

Figyelt kérdés

Leírom a példámat hogy érthető legyen. Nem régen találtam egy zenét ami nagyon megtetszett, annyira hogy a kocsiban üvöltetni kezdtem és elfeledkeztem magamról közben, padlóig ment a gázpedál, csak azt vettem észre hogy már 190en van az óra, és majdnem telibe vertem az előttem lévőt.. veletek fordult már elő hasonló dolog, hasonló okból?

Itt a "bűnös": https://www.youtube.com/watch?v=0OoHd8SLBfE

2024. jan. 11. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Napi szinten.
2024. jan. 11. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt ilyen soha, pedig én is szeretem bömböltetni az autóban a Running Wild-ot. :D
2024. jan. 11. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én nem vagyok fogyatékos.
2024. jan. 11. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagyok retardált és nem, nem kattintok a youtube videó linkjére.
2024. jan. 11. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére kellő intelligenciával rendelkezem és el tudom választani a zenét a vezetéstől.
2024. jan. 11. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Így nem, pedig nálam az idő nagy részében eurobeat szól. De van eszem, és csak úgy és ott szórakozok, ahol magamon kívül senki másban nem tehetek kárt.
2024. jan. 12. 08:41
 7/8 Szolovjov ***** válasza:
100%
Nem volt ilyen, mivel sosem szól zene az autómban. Én a vezetésre figyelek.
2024. jan. 12. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább áramot vezess...
2024. jan. 25. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!