Csak traileren vihetem haza az autóm?
Figyelt kérdés
Román állampolgár vagyok, és román rendszámú autóm van. Jelenleg épp harmadik napja vagyok Magyarországon, és mikor eljöttem elfelejtettem, hogy le fog járni a müszakim. Tehát itt, Magyarországon járt le, és most nem tudom, hogy hogyan juttathatnám haza az autóm.2024. jan. 9. 14:17
1/4 anonim válasza:
Hivatalosan igen.
Persze amíg nem ellenőrzik a papírokat és nem leszel baleset részese, addig nincs gond.
2/4 A kérdező kommentje:
A határon ellenőrzik, legalábbis elkérik.
2024. jan. 9. 14:52
3/4 anonim válasza:
Lehetséges, hogy elkérik. Én háromszor mentem át eddig, ami nem sok. Ebből a magyarok egyszer kértek személyit, háromszor intettek csak hogy menjek.
4/4 anonim válasza:
Hivatalosan igen, és nem éri meg kockáztatni mert elég ha beleszaladsz egy közúti ellenőrzésbe, vagy a határon kifogsz egy rossz kedvében lévő határőrt vagy épp ki van nekik adva feladatnak hogy ellenőrizzenek pár autót hogy a papírjaik rendben vannak és akkor már bukik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!