A Megyeri -híd fizetőssé vált 2024-től, vagy sem ?
Figyelt kérdés
Igaz-e, hogy csak megyei, vagy országos autópálya "matricával" szabad ezévtől átmenni rajta, akkor is, ha Újpestre kanyarodik le az ember fia, és nem az M0 felé megy tovább ?2024. jan. 3. 20:33
2/27 anonim válasza:
Fizetős.Így ha mondjuk Újpestről a Lupára akarsz menni, vagy veszel matricát, vagy mész az Árpád hídon.
De ugyanez igaz bárkire, aki eddig arra járt. Jelentősen meg fog nőni az észak-pesti, észak-budai forgalom. Az eddig is neuralgikus Szentendrei út teljesen be fog állni.
3/27 A kérdező kommentje:
Hogy rohadnának meg.
Akkor mehetek megint az Árpád-híd felé jó nagy kerülővel. Lófa@t veszek megyei matricát azért, hogy Újpestre átmehessek Szentendréről.
2024. jan. 3. 20:48
4/27 anonim válasza:
Megértem, hogy zavar az elv, de az éves matrica egy megyére csak 6660 forint személyautóra. Egyszeri, alacsony költség, szerintem inkább ez, mint a kerülő, nem?
6/27 anonim válasza:
Tíznapos matricával is átmehetsz. Egyébként tíz liternyi üzemanyag ára a megyei matrica. Ha minden évszakban csak egyszer kerülsz már több elmegy az üzemanyagra mint a matricára menne.
7/27 anonim válasza:
Mondjuk a Váci úton, a Szentendrei úton és az Árpád hídon viszont nem lehet majd, de gondolom ott majd örömmel állsz a dugóban.
8/27 anonim válasza:
Azért az, hogy nálunk fizetősek a városokat elkerülő utak, egy kissé nonszensz.
9/27 anonim válasza:
#6, mennyi rozsdaboglyát látsz amúgy még az utakon? Én 100-ból max 1-et.
De az olyan férgekből, mint te, lényegesen több van...
10/27 anonim válasza:
Szerintem minden döntés jó, ami az öncélúan autót használókat gátolja. Ha dugó lesz a belvárosban miatta, az mégjobb, mert akkor mégtöbb autósnak lesz rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!