Vezethetek autót 17 évesen Franciaországban?
Figyelt kérdés
Mármint ki szeretnénk menni a szünetben ,és 17 éves vagyok, egy éve van jogsim. Hallottam olyat,hogy csak 18 éven felüliek vezethetnek ebben az országban,meg olyat is,hogy csak akkor lehet,ha 3 éve megvan a jogosítvány.
Most akkor hogy van?
2010. okt. 22. 16:40
1/10 anonim válasza:
csak akkor ha 2 év eltelt,mert 2 évig van kezdő jogsi,ez azt jelenti h külföldön nem vezethetsz. egyik volt társam is azért hivott ki Angliába,mert neki is kezdő jogsia van és ő sem vezethet külföldön,pedig ő már 20 is elmúlt.
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszod! :)
2010. okt. 22. 17:03
3/10 anonim válasza:
Senki nem foglalkozik vele.. Én is vezettem 17 évesen kinn.
4/10 anonim válasza:
Hát ha viszont a francia rendőrség elkap és látják hogy fiatal külföldi, biztos behajtják rajtad a bünti, ha tudják. Amúgy meg, külföldön nem vezethetsz 17 évesen a jogsiddal, ez fix. És egy éves jogsival 17 éves fejjel nem vagy való az autópályákra. Elég sok agresszív barom van ott, nem kell, hogy még balesetet szenvedj miattuk.
7/10 anonim válasza:
De igen. Ha elolvasod, azt írja, hogy 18 év a korhatár. Kamionos viszont azt írja, hogy a kezdő vezetői engedély a korlát.
8/10 anonim válasza:
Ha 17 vagy nem tudom hogy van 1 éve jogsid..
18 év felett vezethetsz külföldön, lényegtelen mióta van meg a jogsid..
9/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,aki válaszolt! utolsó válaszoló: úgy van egy éve jogsim,hogy nemsokára betöltöm a 18-at,de mire kimegyünk,addigra még nem fogom,szóval akármennyire is közel állok hozzá,csak 17 vagyok.
2010. okt. 23. 09:55
10/10 anonim válasza:
ha mindenki ennyire tudja akkor tegyetek próbát.nem kell a másikat leokoskodni.azért mert mert nem személyautóval járok,még ugyan ugy tévedhetek nem?amúgy meg mindenki ugy vezet ahogy akar.az már magán ügy h kit hogyan kapnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!