A gyakorlatban meddig áll el a 95-ös?
Pár éve már, hogy bejött az "új" 95-ös ugye, akkoriban ment mindenfele, hogy hát ez nagyon nem lesz jó, tönkreteszi az autókat, pláne hosszabb idő alatt.
Azóta mik a tapasztalatok, akár saját részről, pl történt-e biztosan ehhez kapcsolható meghibásodás a kocsival, vagy akár hosszabb ideig álló autónál volt valami észrevehető gond mikor indítani próbálták?
Porlasztós motorkerékpárok nagyon nem szeretik, mikor a téli leálláskor bennük marad az etanolos benzin, pár motorszerelős videóban láttam milyen mocskot hagy maga után. Nekem is volt olyan, hogy kb 2 hónapig állt az 50-es motorom, utána alig akart elindulni, fűnyíró dettó, a tavalyi 95-ös benzinnel.
Kocsimnál cseréltem benzincsövet, és az új szövetburkolatos se bírta, nem tudom hányszor húztam utána a bilincsnek, de a végén cserélni kellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!