Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az emberek nagy többségében...

Az emberek nagy többségében miért rejtőzik a száguldás iránti vagy?

Figyelt kérdés

A legkülönfélébb járművekkel de szeretne száguldozni. Nyilván zömében elnyomják magukban, vagy videójátékban élik ki.

Szóval hogy miért van ez benne az emberekben talán genetikailag?

2023. dec. 13. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Én nem nyomom el. Jó érzés egyszerűen. Ilyen a motorozás is.
2023. dec. 13. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

A szó amit keresel szerintem az adrenalin.

[link]

2023. dec. 13. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Á én nagyon nem ilyen vagyok, biciklivel se merek gyorsan menni. Mikor a párom vezet, és felmegyünk a pályára, az a néhány perc, mig megszokom, kiakaszt.
2023. dec. 13. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kettessel.

Nekem mondjuk önmagában a száguldás nem élvezetes, a kanyargós utak már annál inkább. Ahol számítanak a képességek, és van fejlődési lehetőség, azt élvezem igazán.

2023. dec. 13. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Én se nyomom neki,mert eléggé zsebremenős,meg ráérek. Viszont szeretek dinamikusan közlekedni, tehát minnél előbb elérni a megengedett sebességet, plusz egy kicsit😊😉. Ilyen szempontból meg nagyon nem értem azokat, akiknek többszáz méter kell, hogy felgyorsuljanak 50-re, de utána meg ott jönnek a seggemben. A következő lámpánál meg megint elmaradnak 🤣
2023. dec. 13. 22:46
 6/9 A kérdező kommentje:
A kis játékautóval "száguldozó" gyerek jutott eszembe ott nem látom az adrenalint, annál inkább a száguldozást.
2023. dec. 14. 00:09
 7/9 anonim ***** válasza:
5. Más meg azt nem érti hogy nyomod neki mint süket az ajtót, de a lámpa meg úgyis megfog és aki lassan megy az is utól ér.
2023. dec. 14. 05:33
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Óriási tévedésben vagy! Attól, hogy pl lakott területen igyekszem minnél előbb elérni az 50-55-öt, az még nem azt jelenti, hogy nyomom neki mint a süket az ólajtót, egy 101 lóerős autóval nem is lehet őrülten gyorsulni, és pont az ilyenek miatt marad le az ember a zöldhullámról, mert feltartja a többi autóst.
2023. dec. 14. 07:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Bennem nincs száguldás iránti vágy. Az átlagsebességem simán a megengedett alatt van. De annyi hülye van az úton, hogy nem akarom, hogy egy kiszámíthatatlan gyökér legyen közvetlenül előttem vagy mögöttem, mert az veszélyes. Ezért néha gyorshajtok, hogy lehagyjam az ilyeneket, és mehessek tovább kényelmes tempóban úgy, hogy üres előttem az út és a fenekemben sincs hülye.
2023. dec. 15. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!