Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Titeket milyen gyakran visz...

Titeket milyen gyakran visz az oktató vezetni?

Figyelt kérdés
Most fogok indulni vezetni. Még eddig nem mondott semmi konkrétat hogy mikor és mennyit és milyen időközönként fog tudni vinni. Annyit tudok hogy jó oktató és sokan járnak hozzá. Mennyi lenne a reális? Szeretnék hetente legalább 1 alkalommal 2 órát menni, de nem tudom felhozzam-e majd neki, vagy szerintetek ez sok lenne?
2023. dec. 9. 11:57
 1/7 anonim válasza:
100%

oktatótól függ

Első oktatónál örültem a heti 1-2nek, másodikkal nem volt a ritka a heti 4 óra sem

2023. dec. 9. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az tök kevés. Minél gyakrabban tudsz menni, annál jobb, törekedj arra.
2023. dec. 9. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem mondott semmit? Te tanulsz vagy dolgozol, vannak elfoglaltságaid, legyen beosztásod, nem akkor pattansz, ha ő fütyül egyet. Beszéld meg vele, legyen vezetési terv előre.
2023. dec. 9. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem nem csak vezetni visz.
2023. dec. 9. 16:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Olyan szempontból meg van beszélve hogy munka után és miután tudok menni illetve hétvégén. Tudja azt is hogy minél többször de mivel sok a tanulója nem tud egy napra annyit betenni szerintem. Nyilván megkérdezem mikor mennyit fog csak kíváncsi voltam mi számít kevésnek vagy soknak. Alkalmazkodik hozzám abszolút de nekem is kell hozzá és másokhoz is.
2023. dec. 9. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
A legjobb lenne a heti kétszer két alkalom hogy haladjon is a jogsi.
2023. dec. 9. 20:06
 7/7 Hovarju ***** válasza:
100%
Én heti 3*2 órát vezettem.
2023. dec. 9. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!