Szerintetek ha most kezdem el a B kategóriás jogsit Budapesten, mennyit kell majd várnom a KRESZ vizsga után mire kapok oktatót a vezetéshez?
Tudom, hogy ez autós iskola függő, de mik a tapasztalatok?
Tegyük fel, hogy rugalmas vagyok időbeosztásban, alkalmazkodom az autós iskolához. Korábban olvastam hogy valaki 6-8 hónapot is várt, ezt szeretném elkerülni.
-keveset vársz, de alig tudsz menni vezetni (nagyságrendileg havi 3-4 alkalom)
-hónapokig vársz, de heti 2-3 alkalommal tudsz vezetni.
Tehát vagy túl vállalja magát az oktató, vagy tisztában van vele, hogy mennyit tud értelmesen vállalni, csak akkor többet kell rá várnod az elején.
Ismerősömmel nagyjából egyszerre vizsgáztunk KRESZ-ből (szeptember vége / október eleje). Én novemberben már vezettem, ő februárig várt az oktatóra. Cserébe neki már áprilisban a kezében volt a jogosítvány, míg én csak júniusban jutottam el odáig. Nekem nem okoztak gondot a nagyobb szünetek, kicsit összeértek a fejemben a dolgok, de minden bizonnyal jobb lett volna inkább várni és hosszabb szünet nélkül lenyomni az egészet.
Mivel megnőtt a költsége a jogsinak kevesebb a tanuló.
Gyorsan kapsz oktatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!