Civilként mennyire lehet visszakövetni egy autó előéletét?
Van egy 19 éves autóm a minap megláttam egy olyan autót mint az enyém. És a rendszáma is majdnem egyezett (enyém 182 amit találtam 181). Kiraktam csoportba mint mosolyogtató és írták, hogy esélyes, hogy anno 2004 ben céges autó lehetett mert a 183,184,185,186 stb. stb. ugyan az a márka, típus, motor.
Semmilyen rossz szándék nincs bennem, simán csak hajt a kíváncsiság, hogy anno milyen cégben lehetett, illetve akár ellátogatni oda. Bár 19 év az sok idő, de a cég ahol én vagyok relatíve nagy flottával bír és a nagyrészét legalább látásból ismerjük.
Nem lehet, ugyanannyira nem publikus, mintha magánszemélyé lett volna.
Olyan fordulhat elő, ha szerencséd van, hogy megnézed a műszakin készült képeket és véletlen rá van matricázva a képeken a cég neve, telefonszáma, vagy valami.
Esetleg a kesztyűtartót túrd át, hátha lapul ott valami számla, amin rajta van a név.
Egyébként semennyire.
Én megkaptam az összes szervizszámlát amit a behozatal óta összeszedett a kocsi.
Azon rajta volt az előző és az előtte lévő tulaj is.
Az előzővel fel is vettem a kapcsolatot, hogy meséljen a kocsiról
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!