Hol van a gödör mélye, ameddig szeretett rendőrségünk kommunikációs színvonala eljuthat?
Azt hittem, hogy a múltkori lájkos ökörködés volt a mélypont, de megint sikerül a gyalogosokat b@$ztatni, amiért át mernek kelni a zebrán.
Ezúttal bugyuta divattippeket adnának. Persze, majd pont olyan színű ruhákban fogok járni télen, amit még a Pride résztvevői is irigykedve néznének, nem? Nem is az a megoldás, hogy az autósok birka részét kiiktatjuk a forgalomból...Az európai ember télen tipikusan fekete, szürke, egyéb sötét színű ruházatot visel, a világos, sötétben jól látható ruhák jóval kisebb arányban vannak jelen, fényvisszaverő ruházatot meg nagyjából csak sportolók viselnek. Hogy ez jó-e vagy sem, ízlés dolga, de mégis miért várja a rendőrség, hogy közlekedési bűnözők miatt változtassunk?
Mit gondoltok, mi a következő, mit tanácsol legközelebb Pintér rendőrsége? Vegyünk fel golyóálló mellényt, amíg elsétálunk a dohányboltba, hiszen bármikor belefuthatunk egy bekattant agyú baromba, aki találomra lövöldözni kezd? Vagy a nők ne hordjanak miniszoknyát, ne látszódjon ki a bokájuk, válluk, mert ezek ingerelhetik a szexuális bűnözőket?
#30 És kapásból beírsz te is három példát. Ügyes vagy. De tudod mit? Legyen így. Számoljunk így. A te logikád alapján én kijelentem, hogy bármikor, bármilyen szituációban az autósok egyetlen egy esetben lehetnek vétkesek: akkor, ha megszegik a KRESZ-t.
Klinikai eset vagy. Kezeltesd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!