Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kinek van jelenleg folyamatban...

Kinek van jelenleg folyamatban a jogosítványszerzés ?

Figyelt kérdés

Hol tartotok, kinek hogy sikerült, buktatok forgalmin, milyen a vezetés ? Ilyenekre lennék kíváncsi.

Nekem pénteken sikerült, hétfőn megyek az okmányirodába :) Milyen érzés volt, amikor a vizsgabiztos azt mondta, jólvan xy, megfelelt.

Személyes sztorik érdekelnek :)

2023. okt. 29. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Most nincs senkinek.
2023. okt. 29. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Én májusban egy igazi hatalommániás, gyökér vizsgabiztost fogtam ki Székesfehérváron. Sívesen behúztam volna neki, mert úgy beszélt velem mint valami taknyossal, közben elmúltam 45 éves. Aztán a lekezelő monológja után, miszerint én milyen jó szervdonor leszek, mert nem dohányzom stb , odanyögte, hogy most azért átengedett.

Jó 1 hétre full elvette a kedvemet attól, hogy vezessek. Kicsit sem voltam rágerjedve arra, hogy jaj mikor mehetek már az okmányirodába? Vagy mikor vezethetek már... ,és hasonló heti többször feltett kérdések.

2023. okt. 29. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Kentem vastagon, vizsgára el se kellett mennem.
2023. okt. 29. 22:24
 4/5 anonim válasza:
100%
most tartok 12 óránál és a kezdeti izgatottság helyét átvette a szorongás minden vezetés előtt. Alig vártam már h kezdhessek vezetni de olyan bunko oktatót fogtam ki, h alig várom már h túl legyek az egészen 😔 elvette az egésztol a kedvem
2023. okt. 30. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Én épp tanuló vagyok (ismét), csak nem B, hanem C kategória. Nagyon furcsa autó után egy 10 méter - 10 tonnás dögöt vezetni amiben 12 literes sorhat dízel van, de meg kell szokni. :D Hasonló a teherautón először ülni, mint amikor először ültem autóban, csak ugye itt már megvannak az alapok.
2023. okt. 31. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!