Kinek van jelenleg folyamatban a jogosítványszerzés ?
Hol tartotok, kinek hogy sikerült, buktatok forgalmin, milyen a vezetés ? Ilyenekre lennék kíváncsi.
Nekem pénteken sikerült, hétfőn megyek az okmányirodába :) Milyen érzés volt, amikor a vizsgabiztos azt mondta, jólvan xy, megfelelt.
Személyes sztorik érdekelnek :)
Én májusban egy igazi hatalommániás, gyökér vizsgabiztost fogtam ki Székesfehérváron. Sívesen behúztam volna neki, mert úgy beszélt velem mint valami taknyossal, közben elmúltam 45 éves. Aztán a lekezelő monológja után, miszerint én milyen jó szervdonor leszek, mert nem dohányzom stb , odanyögte, hogy most azért átengedett.
Jó 1 hétre full elvette a kedvemet attól, hogy vezessek. Kicsit sem voltam rágerjedve arra, hogy jaj mikor mehetek már az okmányirodába? Vagy mikor vezethetek már... ,és hasonló heti többször feltett kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!