Emelkedhet egy autó értéke, ha szerepel egy filmben?
Egy viszonylag ritka autó birtokosa vagyok (tudomásom szerint kevesebb, mint 10 ilyen van az országban), és megkeresett egy hazai filmstúdió, hogy egy jövőre készülő filmben néhány jelenetben szerepeltetnék az autóm. Gázsi nem jár érte, szóval totál ingyen kellene adnom az autót, de azt mondják, hogy a szerep miatt majd többet fog érni a használtpiacon.
Na most azt elhiszem, hogy például a halálos iramban széria miatt megugrott a suprák, skyline-ok ára, de egy kis költségvetésü magyar produkció mennyire növelné az én autóm értékét?
Nekünk is volt -anno- egy ritkaságunk.
Egyszer egy 50-es években játszódó filmhez kerestek korhű autót, és a miénkre esett a választás. Akkoriban összesen három darab(3)! volt az országban ebből a tipusból.
Apukámnak tetszett az ötlet, de csak azzal a feltétellel, hogy Ő vezet.
Viszont a gyártásvezető ragaszkodott, hogy a főszereplő személyesen........így nem jött létre az üzelt, és nem maradt meg mozgóképen az öreg jármű az utókornak.
A sors fintora, hogy pár hónappal később megvették az autót, az új tulaj egy héten belül rommá törte, és sosem épült újjá.
#24.
Lehet hogy van ott pénz, csak próbálnak spórolni.
Hátha valaki így is beleugrik..........
#27!
Ehhez nem kell filmforgatás, mert bárhol, bármikor megeshet hogy beléd csattannak.
Ha így gondolkodsz, akkor sose hozd ki az autót a garázsból. 😊
Nem verik olyan könnyen picsán a pirosnál, mert kizárólag csak traileren szállítom :D Angol papíros, jobbkormányos RR Silver Cloud 1958. De amúgysem vinném lábon papírokkal sem, mert minden egyes futott kilométer után csökken az értéke.
Épp most válaszoltam a producernek, hogy nem lesz üzlet. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!