Emelkedhet egy autó értéke, ha szerepel egy filmben?
Egy viszonylag ritka autó birtokosa vagyok (tudomásom szerint kevesebb, mint 10 ilyen van az országban), és megkeresett egy hazai filmstúdió, hogy egy jövőre készülő filmben néhány jelenetben szerepeltetnék az autóm. Gázsi nem jár érte, szóval totál ingyen kellene adnom az autót, de azt mondják, hogy a szerep miatt majd többet fog érni a használtpiacon.
Na most azt elhiszem, hogy például a halálos iramban széria miatt megugrott a suprák, skyline-ok ára, de egy kis költségvetésü magyar produkció mennyire növelné az én autóm értékét?
Na ez meg hogy a bánatba jön ide?😮
Én elég sok magyar filmet láttam, és igazából két ikonikus autóra emlékszem amelyek megragadtak bennem, és azokért hajlandó lennék többet fizetni: az egyik az eredeti "Meseautó" kocsija, a másik a "Veréb is madár" amerikai sportkocsija, amit Medveczky Ilona adott kölcsön a forgatásra - igaz, ő is szerepet kapott a filmben.
Ezeken kívül nem is nagyon jut eszembe olyan járgány, amiért többet adnék.
Szerintem mindennek ára van, egy ilyen ritkaságért fizetni kell.
Amiket korábban felsorolt itt valaki, azok világhírű filmek voltak százmilliós nézettséggel...
Nekem ez a sztori jutott eszembe:
"Sajnos a filmforgatást nem úszta meg kisebb karcok, apró kis horpadás nélkül."
"A stáb körében is kedvelt autó lett, mert nem csak a forgatásra használták, ha nem elugrottak vele két alaklommal Bp-re is.( Ezt onnan tudjuk, hogy autópálya matricát viszont elfelejtettek venni, erről meg érkezett a büntetés )"
Szóval én biztos, hogy nem adnám oda ingyen, nem is értem, hogy várhatják ezt el.
15 - már ha épen kapja vissza, és nincs leamortizálva...
Én nem adnám, de ez az csak én véleményem.
Milyen taligáról van szó?
Állj!!!!
Mii az hogy gázsi nem jár érte?
Milyen szarrágó műsor ez? statikus daraboknak (értsd: parkol a háttérben) 30-50 ezer a napidíja!!!!!
Ha szarrágóskodnak, akkor hajtsd el őket levesbe!!!!!
#18.
Bizonyára igazad van.
Lehetséges, hogy a kérdezőnek már annyi is kielégülést okozott, hogy leírhatta:
"viszonylag ritka autó tulajdonosa vagyok"
A többi nem számít.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!