Vezetes kozbe, ti is kombinaltok a rendszamokbol szavakat?
Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 09:09
11/23 A kérdező kommentje:
haha...jogos xD
2023. okt. 3. 16:22
12/23 anonim válasza:
Vezetés közben vezetek, az útra és a forgalomra koncentrálok, nem foglalkozom ilyesmikkel, de gyalogosként, sétálva szoktam figyelni én is a rendszámokat :) Bár annyira nem fantáziálok, de azért van ami adja magát: GAY, PIN, PUN, SZR, HUF, KKP, stb.
13/23 anonim válasza:
Ez miért autós kérdés??
Jöttök itt a bugyutábbnál bugyutább gyerekes hülyeségetekkel!!!
14/23 A kérdező kommentje:
Autos,mert.... "Vezetes kozbe"
Autos,mert... Autok,buszok es egyeb jarmuvek rendszamtablaja
..van meg kerdes?
2023. okt. 4. 09:37
16/23 A kérdező kommentje:
Eddig senkit se zavart, te is igy talaltad meg. Valaszolsz is a feltett kerdesre?
2023. okt. 4. 09:44
17/23 anonim válasza:
Volt hogy sokat kellett várni a buszra, akkor elkezdtem figyelni, hogy jön-e 001 rendszám végű és ha jön akkor 002 és így tovább (közben visszafelé is 999-től) Annyira benne voltam, hogy már a buszon is figyeltem még a parkoló autókban is 🤣
18/23 anonim válasza:
sajnos az új, aa kezdetűekből nehéz értelmeset kihozni. de amúgy +1
19/23 anonim válasza:
Gyengém a rendszámok nézegetése.
20/23 anonim válasza:
#18 igen, az AA rendszámok nagyon belerondítottak a játékba :-(
Néha az egész család játszik, ki tud frappánsabb megoldást :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!