1/10 anonim válasza:
mert ez az új, országosan használat rendszám, a régi kifutóban van.
Minden híradás leheozta.
2/10 anonim válasza:
Mert 2022. július 1. óta ilyen a magyar forgalmi rendszámok formátuma.
3/10 anonim válasza:
Kérdező, te valami kő alatt élsz?
4/10 anonim válasza:
Elfogyott a magyar rendszám és cselekedni kellett. Megcselekedték, amit megkövetelt a magyar haza.
5/10 anonim válasza:
Igen, tavaly nyár óta ez a formátum megy. Ezek szerint nem nagyon mozoghatsz, és valami kis faluban élhetsz, ha csak most láttál ilyet először :)
6/10 anonim válasza:
Elég sok van már belőle, hiszen fél éve megy...
7/10 anonim válasza:
ja, már AA()JK-nál tartnanak, én olyat láttam legutóbb
8/10 anonim válasza:
Én is meglepődtem, június végén vettem járművet, 1 héttel később átírattam, és megkérdezte a kormányablakban a hölgy, hogy akarok-e új rendszámot. Elmúlt 2 évben Belgiumban éltem, ott eddig 1-betűbetűbetű-számszámszám a formátum, most kezdik a 2- vel kezdődőt kiadni, náluk is betelt. :)
9/10 anonim válasza:
Mert most ez a német rendszám a divat. :)
10/10 anonim válasza:
Azért gondold meg legközelebb, hogy ki teszel-e egy ilyen képet! A kérdésedből arra következtetek, nem a saját kocsidé, és nem is ismerősé a rendszám. (Akkor nem kérdezted volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!