Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megbolondult a Google Maps?

Megbolondult a Google Maps?

Figyelt kérdés

3 napja lehetetlen helyeket is időket mutat ahol életembe nem jártam.

Ja meg időben sem oké amíg a 8 órát ledolgozom akkor állítólag én kocsival 3 helyen is jártam. Kocsim sincs :D

Bár nem is ez a lényeg inkább a fals helyszínek.

Mi lehet vele? Eddig jól mukodott.

2023. szept. 28. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Esetleg valaki más is be van lépve a google fiókodba?

Pl. a régi telefonodból nem jelentkeztél ki.

2023. szept. 28. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Vagy a telefonod gps szenzorja bénázik. Van erre valami progi amivel be lehet kalibrálni:

[link]

2023. szept. 28. 22:03
 3/6 A kérdező kommentje:

1es dehogy nincs benne senki úgymond.

2es ez mi? Telepítettem de ennek mi értelme?

2023. szept. 28. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Alvajársz. Lehet álmodba vettél autót és furikázol vele össze vissza, ha a házad előtt pár meghúzásból eredő horpadásokkal téli autót látsz, azt vetted meg. Idő kérdése és a rendőr fog ébreszteni, hogy "Jogosítványt és forgalmit kérem ellenőrzésre! Fújja meg a szondát!" + csekk a lakott területen 130-al a szembejövő sávban száguldásért alvó sofőrrel 🤣 A GPS gyakorlatilag előre figyelmeztet téged, mert ő veled volt mindig az alvás közbeni vezetésnél 😉
2023. szept. 29. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a wifi hálózat adatait is figyelembe veszi. Nekem is mutatja, hogy jártam Luxemburgban pedig még a közelébe sem :)

Viszont akkor olyan vállalatnál dolgoztam, amelynek a székhelye ott volt. Vélhetően történhetett valami olyan módosítás a céges hálózatokban, aminek hatására egy ideig olyan IP-t kaptam, ami kinti szolgáltatóhoz tartozhatott. Régen volt, és csak egyszeri alkalmat mutat a térkép.

Azonban azóta is van ezzel problémám, mert a Youtube Premium fiókomba a család többi tagját azért nem tudom bevonni, mert a YT szerint nem azonos országban vagyunk... :(

2023. szept. 29. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:
41%

4

Lehet, hogy nem is alvás kell hozzá...

Egy ismerősöm (még kb. 20 évesen) délután teletankolta a motort, aztán este átment a haverjával a szomszéd faluba bulizni. Másnap dél felé otthon ébredt nagy fejfájással, és mikor megnézte a motort, azt tapasztalta, hogy porzik a tank, csoda, hogy hazaért vele. Egy egész tank benzint elmotorozott olyan részegen, hogy azóta se tudja, merre járt.

2023. nov. 28. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!