Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Be tud így mérni a rendőr?

Be tud így mérni a rendőr?

Figyelt kérdés

Bevallom szeretek tempósan menni, illetve most egy orvosi időpontra vittem a párom szóval figyelmetlen voltam és siettem.

Egy kishatár előtt 30as tàbla volt a szakasz elején, ahol egy autonyi szélességben ment az út majd a végére még bőven a határ előtt kiszélesedett. Fogalmam sincs miért, de teljesen abban a tudatban mentem, hogy a 30 csak a kis útszakaszra érvényes. (Nem mentem vissza megnézni így most se tudom.)

Lènyeg a lényeg mentem kb 90el a már igen széles úton erre látom, hogy jön szembe egy autó. Kicsit lelassítottem, de tényleg egy bazi széles főutakat megirigylő útminőségről beszélünk. Akkor látom, hogy ez a civil rendőr rendszám. (Felénk mindenki ismeri már ezt a rendszámot) Ő nagyon belassított, én meg 70-80al elmentem mellette. Nem állított meg nem villogott rán semmi, de a párom belém tette az ideget a 30as táblával.

Ilyenkor betud mérni?

Biztos vagyok benne, hogy nem számított rám, mert full kihalt szakaszról beszélünk.

2023. szept. 25. 10:03
1 2
 11/12 anonim válasza:
Valoban, kb 2-3 evente 1x 2x jarok csak haza. Akkor is csak a fix helyekre es utvonalon.
2023. okt. 4. 09:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmit! 🥳
2023. nov. 26. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!