Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért jó alfásnak lenni?

Anonymuska kérdése:

Miért jó alfásnak lenni?

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy milyen jó az alfa de mi az indok amiért mégis az ember beleszeret egy alfába? Légyszi tapasztalt emberek írjanak

2023. szept. 21. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
11%
Ugyanaz amiért bármi más márkánál, akinek az van, az lesz a kedvenc és ennyi az egész.
2023. szept. 21. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
13%
Nemtom, amikor szerződtem, akkor még nem is ez volt a nevük .
2023. szept. 21. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Fogalmam sincs, de hihetetlen közösség. Volt egy alfás közelebbi ismerősöm és teljesen el voltam képedve, hogy 10-ből 9 (aki nem, az 99%-ban 147-es Alfában ült) Alfás intett, villantott, ha előttünk ment akkor pedig vészvillogott. Én ezt egyetlen más márkánál sem tapasztaltam / hallottam korábban.
2023. szept. 21. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
BMW vagy semmi.
2023. szept. 21. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
32%
kb olyan busssik mint a motorosok
2023. szept. 22. 10:47
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Igen, integetnek egymásnak, jópofa 😃 nekünk is volt Alfánk, onnan tudom. Egyébként meg szépek, az újak főleg, így női szemszögből.
2023. szept. 22. 12:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!