Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Budapesten lehet éjjel gyakoro...

Budapesten lehet éjjel gyakorolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég lett meg a jogsim és gyakorolnám még a vezetést (a jogsi kiváltása óta egyéb okok miatt három hónap telt el, azóta nem vezettem), viszont jobban örülnék ha nem Budapesten laknék, akkor magabiztosabban mennék forgalomba :D

A hungárián lakok és a kérdésem az lenne, hogy hétköznap éjjel 1-3 óra környékén elég gyér a forgalom ahhoz, hogy autóba pattanjak és menjek pár kört, hogy jobban érezzem magam alatt az autót? Sűrűbb forgalomba csak akkor mennék (hogy ne zavarjak mást jelenleg), ha már teljesen bízom a dologban.

2023. szept. 13. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Nem.
2023. szept. 13. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

persze, hogy lehet. érvényes jogosítványod van, vezethetsz autót.

azért a helyedben nem a hungáriával kezdeném a gyakorlást. minden bizonnyal vannak a közelben kisebb utcák. menj azokba. legjobb lenne valami parkoló, ha van.

2023. szept. 13. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
gondolj bele, eleinte minden bajod lesz, legalább ötször le fogsz fulladni, stb. - erre nem a hungária való.
2023. szept. 13. 13:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Természetesen nem a hungárián kezdtem volna, csak mivel itt lakok mellette, ott gondoltam menni ha gyorsabban akarok haladni, de természetesen nem ott akarom gyakorolni az autó megfelelő kezelését (főleg, hogy dízelen tanultam, ez meg benzines).
2023. szept. 13. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha ott laksz kérd meg egy ismerősödett, hogy legalább az Ajtósiig vigyen ki, és ott gyakorolhatsz éjjel. pl. Ajtósi-Hermina-Tököli-Stefánia négyszög egsészen alkalmas erre.
2023. szept. 13. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
szerinteme jobban jársz, ha először világosban kezded, menj ki hétvégén korán reggel, akkor alig van forgalom
2023. szept. 13. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!