Van olyan vasúti átjáró, ahol rendszeresen pirosat szoktatok kapni?
Igen, a budakalászi HÉV-átjárónál sokszor kapok pirosat, mert amíg bent áll a megállóban, addig is piros.
De ott van a méltán hírhedt Rákosrendező is, amit mondjuk inkább elkerülök, mert akár 40 percig is zárva tartható. Ott eddig 1x sikerült átkelnem.
Rákosrendező +1
Az hihetetlen, hogy mindig piros :D
Rákosrendezőnél én egyszer tudtam úgy átmenni hogy nem kaptam piros jelzést.
Egyébként még Komáromba Almásfüzitő felől szoktam állandóan sorompót kapni, és ott elég sokat kell ám várni, legtöbbször úgy érek oda hogy már áll ott egy jókora kocsisor és már tart egy ideje, de volt amikor úgy értem oda hogy akkor váltott át és bizony 10 percig dekkoltam ott mert oké hogy csak 1 vágányos de egyik elmegy megáll és a másik akkor indul el és mire odaér nem engedik fel a sorompót és meg kell várni mire mindkét vonat elhaladt. De olyat is láttam régen amikor 2 vonat ment el egymás után 5 perc különbséggel és a másik oldalról is jött egy.
Én havonta 2-3 alkalommal járok arra már jó 15 éve és szinte mindig kifogom ezt. Egyedül vasárnap az amikor nem tart sokáig és viszonylag ritkán járnak arra a vonatok, de elég sokszor kifogtam akkor is.
Gyömrőin a Határ út felé sokszor lehet pirosat kapni, de nem mindig. Jászberényi út - Keresztúri út között is be lehet szopni a vasúti átkelőt igaz egyszer mentem csak arra de akkora sor volt, és annyi vonat jött, hogy szinte egyesével mentek át az autók és máris váltott pirosra, akkor megint jött 2-3 vonat.
Nyíregyházán állomásról kifelé-befelé jövő vonatok tudnak pirosat csinálni, már akkor is piros amikor a vonatot rendezik csak gondolom átmegy az érzékelőkön. Meg csomószor volt, hogy ki-be tolták a tehervagonokat és ott állt az ember fél-egy órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!