Mit tegyek, hogy ne féljek utasként motoron?
Félek nagyon igazából azért is, mert én extrém alacsony vagyok és nem érzem magam biztonságban.
Látom, hogy a barátomat ez zavarja.. szokásos mondóka, hogy egyedül ő nem megy motorozni. Biztos szívesebben lenne egy nem beszari nővel főleg olyannal aki motorozik pl. A Dixon Barbi tiktokon
Jo hogy mondtad a tartast!
Egyik kezeddel a hasánál atöleled, a másikkal a hatsó kapaszkodot fogd!
Igy mind a gyorsulasra mind a lassulasra van azonnali megoldasod.
Viszont ettől meg marad a félelem sajna. Ezt csak összeszokassal es bizalommal lehet legyőzni, illetve meg kell beszélni, hogy mi az ami a komfortzónadon túl van, es azt kell kezelni valahogy.
Nekem viszonylag kis motorom van, 250ccm, de a parom (en ffi) a fekezéseimet nehezmenyezi. Nyilvan a gyorsulast azert nem mert 250 ccm...
Röviden: meg kell beszelni az alapelveket es ki kell alakulnia a bizalomnak. Ettől függetlenül szerintem is para hatul, próbaltam es nem szeretem. Ha nem akarod ne csinaldd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!