Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne féljek...

Mit tegyek, hogy ne féljek utasként motoron?

Figyelt kérdés

Félek nagyon igazából azért is, mert én extrém alacsony vagyok és nem érzem magam biztonságban.

Látom, hogy a barátomat ez zavarja.. szokásos mondóka, hogy egyedül ő nem megy motorozni. Biztos szívesebben lenne egy nem beszari nővel főleg olyannal aki motorozik pl. A Dixon Barbi tiktokon

2023. aug. 27. 00:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Jo hogy mondtad a tartast!

Egyik kezeddel a hasánál atöleled, a másikkal a hatsó kapaszkodot fogd!

Igy mind a gyorsulasra mind a lassulasra van azonnali megoldasod.

Viszont ettől meg marad a félelem sajna. Ezt csak összeszokassal es bizalommal lehet legyőzni, illetve meg kell beszélni, hogy mi az ami a komfortzónadon túl van, es azt kell kezelni valahogy.

Nekem viszonylag kis motorom van, 250ccm, de a parom (en ffi) a fekezéseimet nehezmenyezi. Nyilvan a gyorsulast azert nem mert 250 ccm...

Röviden: meg kell beszelni az alapelveket es ki kell alakulnia a bizalomnak. Ettől függetlenül szerintem is para hatul, próbaltam es nem szeretem. Ha nem akarod ne csinaldd!

2023. aug. 28. 17:50
 12/12 A kérdező kommentje:
6-os rá csesztél mert se le se fel nem pontoztam senkit! Töröltetni meg nem lehet!!! Mivel jelentve se voltál mivel pontozva se főleg mivel most olvaslak csak enyhén rácsesztél
2023. aug. 28. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!