Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehetséges lenne-e csinálni...

Lehetséges lenne-e csinálni egy ilyen dupla biciklit?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy létezik-e gyári, de biztos drága, úgyhogy felejtős. Arra gondoltam, hogy 2 biciklit flex-szel szétvágni, aztán úgy összehegeszteni őket hosszában (tehát nem egymás mellé, hanem egymás mögé) és lenne belőle egy kétszemélyes bicikli. Úgy gondoltam, hogy aki elöl ül, az tudná hajtani és kormányozni, aki hátul ül, az meg rá tudna segíteni a hajtásra (tehát elöl és hátul is lenne pedál), és kormány helyett lenne valami kapaszkodó a hátul ülőnek. Mindezt úgy kéne, hogy lehessen egyszemélyesként is használni, mert akkor célját vesztené, ha nem lehetne mindkétféleképp használni.

2023. aug. 24. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Feltaláltad a tandem biciklit, gratulálok. Lassan elkezdheted az általános iskolát is.
2023. aug. 24. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Alig 130 évet késtél az ötleteddel.
2023. aug. 24. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tandem biciklik régóta léteznek, a válasz az, hogy igen, lehet ilyet csinálni.
2023. aug. 25. 06:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Sőt! [link]
2023. aug. 25. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!