Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Budapest 7.kerületi Nefelejcs...

Budapest 7.kerületi Nefelejcs utca mennyire gáz? Rövid távra költöznénk oda.

Figyelt kérdés

Mennyire sok ott a kötekedős bandzsau?

Esti buliból hazafelemennyire biztonságos?

2023. aug. 8. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Annyira biztonságos, amennyire megtudod védeni magad. Volt küzdősportolóként mondom, hogy stressz helyzetben nem is olyan egyszerű azokat a dolgokat alkalmazni, amiket megtanultál és legfeljebb csak egy fegyvertelen támadót tudsz hatástalanítani. Meg persze tarthatsz 1-2 dolgot is magadnál. De ezt mindig neked kell mérlegelni, hogy mekkora kockázatot vállalsz legyen bármiről is szó.
2023. aug. 8. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés ténylegesen parás hely van Bp-n pl 25 évvel ezelőtthöz képest. Teljesen normális környék az is, nem lesz semmi bajod... Csak nyílván a nagyvárosi szokást tartani kell, hogy nem állsz bele mindenkibe, mert akkor tényleg van esély, hogy a hírekbe leszel, mert valaki fényes nappal megszurkál. Éld az életed és be foglalkozz másokkal, így soha nem ér semmi atrocitás. Na meg ne nézz ki erősnek, mert valamiért szeretnek akkor kötekedni.
2023. aug. 8. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Közel van a Keletihez, aminek a környékén rengeteg kétes alak szokott lenni.
2023. aug. 8. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Régen egy rendőr ismerősöm mondta poénból, ha Pesten egyedül akarsz este mászkálni akkor legalább fekete övesnek kell lenned. 😅😅
2023. aug. 8. 22:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöldkéz
2023. aug. 9. 08:33
 6/8 A kérdező kommentje:

1-es hát, max futni tudok gyorsan, de azt se mindig, de verekedni az inkább röhejes, főleg nőként.Pedig 180cm vagyok.

2-es áhh megtanultam Miskolcon hogy inkább rájuk se nézek.

3-as sajnos ja,4-es hát nem árt,meg legalább egy dezodor legyen nálam.

2023. aug. 9. 08:40
 7/8 bazaltkaroly ***** válasza:
100%
#1 Na végre valaki reálisan látja az önvédelmet, erre le van pontozva... Általában ilyekor megjelennek a helyi Chuck Norrisok, akik arról beszélnek, hogy tanulj meg önvédelmet, és üss, verd, rúgd, de egyik sem veszi figyelembe, hogy éles szituációban, ez nem úgy megy mint egy filmben. Ha az utcán megtámadnak, akkor ott valószínűleg előkerül egy bicska, és hiába tanult az ember bármilyen harcot, egy rossz mozdulat és benne is van a gyomrában a penge. Aki harcművészetet tanult, azt tudja, hogy annak használata csak a végső megoldás, és inkább futni kell.
2023. aug. 9. 08:57
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát stresszes helyzetbe, sokkal lelassultabb az ember, főleg ha betámadnak. Én nekem otthon olyan nagy a pofám de mikor belém áll valaki, akkor még beszélni se tudok,csak dadogok kb ,nemhogy ütni.

Szóval én adom nagyon az 1-es válaszoló írását.

2023. aug. 9. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!