Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Vizibiciklit hogyan tömítsünk...

Vizibiciklit hogyan tömítsünk a pedáltengelynél?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos nincs fotóm, de igyexem leírni rendesen. Tárgy egy régi, nyúzott vicibicaj. A pedáloknak kialakított hely, egy mélyedés az üvegszálas karosszériában, a víz szine alatt félig. A pedálok közvetlenül hajtják a kereket. na most ahol a pedálok tengelye ( kb kisujjnyi vastag acél)átmegy az üvegszálas hajótesten, ott jövöget befele a víz. Ugyan nem süllyed el, ha megtellik sem, de nyilván felér egy edzőtermi látogatással úgy tekerni, és a nagy adag tinédzsert már nem bírja el úgy. Meregetni meg nem olyan szórakoztató... Viszont csapágyat, ilyesmit nem látok. Látott már,szerelt már vlk ilyet? Hogyan lehetne tömíteni az acéltengelyt, az üvegszálas testben, hogy foroghasson is, de ne jöjjön be a víz?
2023. aug. 6. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Nyilván valami szimmering kellene oda és az meggátolja.

De ahhoz szakember kell mert a szimmering helyet is szépen megkell csinálni.

2023. aug. 7. 13:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezek általánosságok. Konkrét ötlet? A szakember én leszek, adott szituban képzem magam. ELég sokmindenen vagyok túl. Bontsam szét a fenébe, mondjuk egy fél tenyérnyi helyen, (magát a tengelyt úgyis a helyén tartja a vízkerék) vágjam eé a tengelyt ha nem látszik más lehetőség, és szimmeringet húzzak rá? (tudom, máshova is húzzak... :D )
2023. aug. 7. 19:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!